Utleie av klatreparker

Sist oppdatert: oktober 23, 2023

Hos Høyt & Lavt klatreparker kan du reservere tretoppene for deg selv og gjengen din! Utleie av klatreparker er tilgjengelig for alle, og tilpasses dine ønsker og ideer.   

teambuilding i klatreparken

Leie av klatreparken 

Klatreparken er en god arena for å samle flere av gangen! Både bedrifter og privatpersoner kan leie hele klatreparken for ulike arrangementer. Skolereunion, slektstreff eller fotoshoot? Vi er åpne for alle ville og kreative ideer, og tar deg gjerne med på en luftig reise for å realisere dem!

Utleie av klatreparker kan gjøres på to ulike måter

  • Utenom åpningstid: 

Grupper med mer enn 10 personer som besøker oss utenom vanlig åpningstid, får rabatt på inngang og klatreutstyr. Vi begrenser aktivitetene i klatreparken til én gruppe om gangen, slik at dere kan utforske klatreparken for dere selv. 

Vi har også tilbud for mindre grupper med under 10 personer. Ta kontakt med klatreparken du vil leie for mer informasjon.

  • I åpningstid: 

Vi reserverer hele klatreparken for deg i vanlig åpningstid mot en rimelig leieavgift. For store grupper og bedrifter er dette en unik mulighet til å samle hele flokken!

Leie klatreparken for bedrifter

Det er lettere å holde alle sammen når du vet hvem du skal se etter! Når dere leier klatreparken kan dere også bestille teambuilding og bli en enda mer sammensveisa gjeng. Dere kan også gå for fri flyt i klatreparken hvor målet bare er å klatre og kose seg mest mulig i løpet av en dag! 

Leie klatreparken for skoleklasser

Enten det er skolestart eller skoleslutt – klatring er alltid en fantastisk aktivitet for skoleklasser! Med full tilgang til klatreparken kan elevene ta tiden på hverandre i zipline-duell eller heie hverandre opp i tretoppene, frem i klatreløypene og ned (!) fra hoppetårnene. 

Ta med skoleklassen på klatring!

Utleie av klatreparker for større eventer

Planlegger du et stort arrangement med over 100 deltakere? Her er mulighetene uendelige! Våre klatreparker gir den perfekte arenaen for større bedriftsarrangementer, aktivitetsdager, utdrikningslag og store sammenkomster. Til og med klatrebryllup – kanskje du blir den første?

Location til filmproduksjon og fotoshoot

Visste du at Høyt & Lavt Vestfold har blitt brukt som kulisse for reklamefilmer? Hvis du trenger et kult sted for filmproduksjon eller actionfylte fotoshoots, trenger du ikke lete lenger. Våre klatreparker gir deg den spektakulære bakgrunnen du trenger for å skape magi på lerretet. La naturen være ditt studio, og la oss hjelpe deg med å lage noe helt unikt.

Familiedag i klatreparken

Forestill deg en dag i tretoppenes svar på Tusenfryd – uten køer, der store og små kan klatre fritt mellom nett, hindre, gyngebroer, tunneler og stiger i trærne. Hos Høyt & Lavt Klatreparker kan du leie klatreparken for en familiedag hvor det finnes en aktivitet for alle. Ta med deg slekta, nabolaget eller kollegaene dine og deres familie for en “bli kjent”-dag i klatreparken! 

For KONGSBERG har familiedag i klatreparken blitt en årlig tradisjon

5 fordeler med å leie en klatrepark

  • Du kan vinke til forbipasserende mens du svever på ziplinen uten å føle deg rar fordi du kjenner de fleste! 
  • Du blir kjent med andre på en annen måte og skaper minner som varer livet ut.
  • Du kan klatre, svinge deg og sveve så mye du vil uten å se på klokka. 
  • Du står fritt frem til å utfordre vennene dine og se hvem som kan klatre raskest eller hvem som er kjappest på zipline!
  • Du får det perfekte bakteppet for heftige Instagram-bilder.

Slik leier du klatreparken

Gå inn på hovedsiden og finn klatreparken som er nærmest deg! Klikk på  «Velg park» og «Finn din nærmeste park», så ser du hvor mange kilometer det er til nærmeste Høyt & Lavt. Ta kontakt med den lokale klatreparken, så hjelper en av de flinke ansatte deg med å skreddersy ditt arrangement!