Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

TELEMARKS RÅESTE AKTIVITET!

Klatreparken i Bø i Telemark er åpen for sesongen. Det er flott hvis du fyller ut egenerklæringen og sender den til parken før ankomst.

Vi opplever stor tilgang på besøkstall. Dette er fantastisk, men vi må anbefale at alle som ønsker å besøke parken i år må bestille på forhånd.
Da er dere sikret ustyr.

Skoleklasser

Ta med deg skoleklassen i klatreparken for en fantastisk dag i frisk luft. Bare klatre i løypene eller få oppgaver som elevene må løse i grupper.

Utdrikningslag

Hver åpningsdag i sesong kan du arrangere utdrikningslag i Telemarks kuleste klatrepark!

Klatrebursdag

Vi arrangerer klatrebursdag i parken. Få en aktiv dag med masse latter og opplevelser, vi har en egen grillhytte til anledningen.

For bedrifter

Bare moro eller fokus på kommunikasjon og samarbeid? Vi byr på utfordring, opplevelse og mestring.

Gi deg selv og dine en opplevelse dere kommer til å huske

Ved porten til Bø Sommerland kan du oppleve verden fra tretoppene gjennom 119 hindre i 6 løyper med til sammen 18 ziplines med varierende lengde og vanskelighetsgrad.

Klatreløypene

119 ELEMENTER

18 ZIP-LINER

7 LØYPER

Høyt & Lavt Bø i Telemark er en arena for opplevelser, utfordringer, mestring og læring. Klatreparken består av ulike typer løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene består bl.a. av zip-liner og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. I klatreparken legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser for hele familien i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer.

Følg oss på facebook

Følg oss på facebook og hold deg oppdatert om det som skjer hos Høyt & Lavt Bø i Telemark.