Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Parken er dessverre stengt.

Med de nye nasjonale restriksjoner og retningslinjer er det vanskelig for oss å sette en fast åpningsdag for sesongen 2021.
Vi håper dere skjønner den situasjon vi som nasjon er rammet av. Men vi må vente på regjeringen sine nye retningslinjer å se.

FØLG MED PÅ SIDEN FOR LØPENDE ÅPDATERING PÅ ÅPNINGSDATO!

Om du/dere lurer på noe https://hoytlavt.no/bo/info/ eller send en e-post til bo@hoytlavt.no , eller ring oss på (+47) 918 24 170

Skoleklasser

Ta med deg skoleklassen i klatreparken for en fantastisk dag i frisk luft. Bare klatre i løypene eller få oppgaver som elevene må løse i grupper.

For bedrifter

Bare moro eller fokus på kommunikasjon og samarbeid? Vi byr på utfordring, opplevelse og mestring.

Klatrebursdag

Vi arrangerer klatrebursdag i parken. Få en aktiv dag med masse latter og opplevelser, vi har en egen grillhytte til anledningen.

Utdrikningslag

Hver åpningsdag i sesong kan du arrangere utdrikningslag i Telemarks kuleste klatrepark!

Gi deg selv og dine en opplevelse dere kommer til å huske

Ved porten til Bø Sommerland kan du oppleve verden fra tretoppene gjennom 119 hindre i 6 løyper med til sammen 18 ziplines med varierende lengde og vanskelighetsgrad.

Klatreløypene

119 ELEMENTER

18 ZIP-LINER

7 LØYPER

Høyt & Lavt Bø i Telemark er en arena for opplevelser, utfordringer, mestring og læring. Klatreparken består av ulike typer løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene består bl.a. av zip-liner og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. I klatreparken legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser for hele familien i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer.

Følg oss på facebook

Følg oss på facebook og hold deg oppdatert om det som skjer hos Høyt & Lavt Bø i Telemark.