Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Kjøp årets billet til TELEMARKS RÅESTE AKTIVITET! Med nye spennende tilbud!

Klatreparken i Bø i Telemark gjør klar for sesongen 2021, og vi håper på å se dere! Sikrer deg en plass hos Høyt og Lavt Bø. Vi satser på å ha første åpning d.1 April 2021 og det hadde vært kjekt å fejre dette med deg og familien din!

I år har vi innført noe nyt. 3-timers billetter.
Flere har spurt etter dette, så da blir sesongen 2021, et test-år der vi ser om det er bra! Ta en titt på https://hoytlavt.no/bo/info/priser/ for å se priser og info rundt billettene.

Det er flott hvis du fyller ut egenerklæringen og sender den til parken før ankomst.

Om du/dere lurer på noe, sving inn forbi https://hoytlavt.no/bo/info/ eller send en e-post til bo@hoytlavt.no , eller ring os på (+47) 918 24 170
Skoleklasser

Ta med deg skoleklassen i klatreparken for en fantastisk dag i frisk luft. Bare klatre i løypene eller få oppgaver som elevene må løse i grupper.

Utdrikningslag

Hver åpningsdag i sesong kan du arrangere utdrikningslag i Telemarks kuleste klatrepark!

Klatrebursdag

Vi arrangerer klatrebursdag i parken. Få en aktiv dag med masse latter og opplevelser, vi har en egen grillhytte til anledningen.

For bedrifter

Bare moro eller fokus på kommunikasjon og samarbeid? Vi byr på utfordring, opplevelse og mestring.

Gi deg selv og dine en opplevelse dere kommer til å huske

Ved porten til Bø Sommerland kan du oppleve verden fra tretoppene gjennom 119 hindre i 6 løyper med til sammen 18 ziplines med varierende lengde og vanskelighetsgrad.

Klatreløypene

119 ELEMENTER

18 ZIP-LINER

7 LØYPER

Høyt & Lavt Bø i Telemark er en arena for opplevelser, utfordringer, mestring og læring. Klatreparken består av ulike typer løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene består bl.a. av zip-liner og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. I klatreparken legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser for hele familien i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer.

Følg oss på facebook

Følg oss på facebook og hold deg oppdatert om det som skjer hos Høyt & Lavt Bø i Telemark.