Klatring for alle

Sesongkort og gavekort kan kjøpes hele året. Sesongstart 27. april.

Vi har åpent for bedriftsmarkedet hele året. smakfulleevent.no administrerer og planlegger din perfekte dag i parken. Ta kontakt på booking@smakfulleevent.no for info og spørsmål.

Skoleklasser

Morsomme aktiviteter i klatreparken som passer for alle! Velkommen til en av Skandinavias største klatreparker!

Gi bort en opplevelse

Å få en opplevelse er gøy for liten og stor. Bestilles enkelt på nett.

Bedrift

Gjør noe gøy sammen med dine kollegaer? Prøv teambuilding, servering og møterom dersom du ønsker. Bli bedre kjent og ha det gøy!

Leie av lokaler

Vi leier ut våre flotte lokaler til ditt arrangement. Flotte omgivelser med lavvo, grillhytte og vår nye kafé.

Teambuilding i klatreparken med bedriften!

Fokus på kommunikasjon og samarbeid? Vi byr på utfordringer og minnerike opplevelser som gir mestringsfølelse. Ta samarbeid til nye høyder og bestill en av våre pakker!

Klatreløypene

41 ZIP-LINER

20 LØYPER

240 ELEMENTER

Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg fra enklest til vanskeligst: Oransje, lysegrønn, mørkegrønn, blå, rød og sort. Høydekravet til løypene er: Orange: over 80cm. Grønn: mellom 110–140cm. Rød/blå: over 140cm. Svart: over 160cm.

Årets gave kjøper du hos Høyt & Lavt!

Kjøp en opplevelse i gave i år! Over halvparten av oss ønsker seg en opplevelse i gave. Hvorfor ikke gi bort noe dere kan gjøre sammen? Klatreparken passer for barn fra ca 3 år til ungdom, foreldre og besteforeldre. Til og med de som er godt trent finner en utfordring i klatreparken. Gavekortet gjelder hele sesongen (april - oktober; 1 år fra kjøpsdato).

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Nysgjerrig på hva som skjer hos oss?