Klatreparken er åpen. Bestilling gjøres på nett og du bør gjøre deg kjent med smitteverntiltakene våre før ankomst. Les mer her

Leie av lokaler


Lavvo

Nede i klatreparken har vi også en stor og flott lavvo med varme og påbygget inngangsparti. Dette gjør at lokalet passer fint også til de kaldere årstiden og passer perfekt for deg som ønsker en minneverdig feiring.

Klatretunet kafe

Flott lokale som passer fint til dåp, konfirmasjon, bursdagsfest eller når man trenger en samlingsplass for en gruppe. Klatretunet har plass til ca 45 gjester, har eget kjøkken og servise.

Bedrift


Teambuilding nær Gardermoen og Oslo

Flotte omgivelser for teambuilding finner du med kort avstand til både Oslo og Gardermoen. Våre instruktører har lang erfaring og gjestene er svært fornøyde.

Teambuilding - Flere muligheter!

Vi inviterer til noen magiske timer i skogen vår. Her kan du suse mellom tretoppene i zipline eller være med i vår femkampversjon av "Mesternes mester" og "71 grader nord". Skogen byr på 10 km med oppbarkede stier, 20 aktivitetsløyper og over 40 zipliner. Ta kontakt så lager vi et opplegg som passer for din gruppe!

Matservering

Vår konferansegård Smakfulle Rom står også for matserveringen hos Høyt & Lavt Lillestrøm. Her er det rustikk mat laget fra grunnen av med gode råvarer. Maten serveres i kafe, lavvo eller grillhytte eller hos Smakfulle Rom som ligger kun 400 meter unna.

Lei hele parken

Lei hele parken og inviter kunder og ansatte med familie. Flott og intim aktivitet som passer for alle. Høyt & Lavt Lillestrøm har plass til ca 400 klatrende gjester på samme tid. I tillegg har vi flotte turstier der vi kan henge opp spørsmål og vi har lekeområder for små og store(!) barn. Klatreparken består av hele 20 aktivitetsløyper, 41 zipliner og er skandinavias nest største klatrepark. Unik beliggenhet i ravinelandskapet midt mellom Oslo (25 min) og Gardermoen (17 min) med flott skogsterreng.

Konferansegården Smakfulle Rom

Ved innkjøringen til klatreparken finner du konferansegården Smakfulle Rom. Moderne konferansegård med 4 møterom som tar opp til 120 gjester og 15 hotellrom med 24 sengeplasser. Et unikt tilbud på Romerike med høy kvalitet på mat, rom og service. Bruk gjerne konferansegården i kombinasjon med aktiviteter nede i klatreparken. Vi har også et garderobeanlegg tilgjengelig for dere der.

Kickoff, sommerfest eller julebord

Skal du arrangere ett større arrangement for din bedrift? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg! Høyt & Lavt Lillestrøm ligger fantastisk til nede i et skogsområde og byr på et stort utvalg aktiviteter for både små og store grupper. Og ikke minst - maten er skikkelig og hjemmelaget. Vi tilbyr aktiviteter hele året, så ta kontakt for et godt tilbud.

"Juletrefest" hos Høyt & Lavt

Arranger et hyggelig juleselskap for dine ansatte med familie i år med aktiviteter for både store og små. Du bestiller, så ordner vi resten. Nede i skogen blir det skikkelig julestemning med juleverksted, julemusikk, julegrøt, nisseklatring, natursti og juleverksted. Velkommen!

Julebord hos Høyt & Lavt

Lyst til å ta med kollegaene dine på et annerledes julebord? Det blir en fantastisk julestemning midt i skogen med aktiviteter, julepynt og servering av tradisjonell julemat i lavvo eller hovedhuset. - Fakler ned til husmannsplassen - Vi ønsker velkommen med aperitiff og en liten matbit i grillhytta - 2 timer med aktiviteter (på bakken) som passer for alle - Servering av julemat i lavvo eller hovedhuset - Velg mellom lunsj eller middagsservering - Varmbuffet med tradisjonell julemat og dessert - Musikkanlegg (kan bestille underholdning dersom ønskelig)

Bursdag


Bursdagspakke

Vi hjelper deg gjerne med å arrangere en uforglemmelig bursdag i klatreparken! Hos oss blir dere servert hjemmelaget mat i lavvoen før mestring, latter og tarzanbrøl i Skandinavias nest største klatrepark.

Skole og lag


Sommeravslutning

Enten du planlegger sommeravslutning for klassen eller idrettslaget, så er klatreparken det perfekte stedet for dette arrangementet med god plass og morsomme aktiviteter. Det er gratis inngang for de som ikke skal ha på sele.

Skoleklassen

Ta med skoleklassen til aktivitetsparken Høyt & Lavt Lillestrøm! Her får hele skoleklassen mye lek, moro og fysisk aktivitet i flotte omgivelser. VI tilbyr 20 aktivitetsløyper med ulik vanskelighetsgrad, megatrampoline og natursti slik at det er noe som passer for alle.

Overnatting i lavvo

Overnatting i parken? Vi har en lavvo som fungerer utmerket til overnatting for en skoleklassen. God plass til en minst en skoleklasse. Herlig skogsterreng og dyreliv som kan utforskes.

Lag og Forening

Dette er tilbudet for deg som ønsker å ta med idrettslaget, klubben eller korpset en dag til Høyt & Lavt Lillestrøm. Fantastisk moro med samhold og mestring som styrker lagfølelsen. Vi har rabatterte billetter.

Barnehager - en opplevelsesrik dag i skogen

Vi har laget to gratis løyper for de alle minste. Her kan barna boltre seg i hindre som ligger lavt over bakken. Her kreves det ikke klatresele, barna må derimot leie hjelm til kr 50 per pers.

Utdrikningslag


Utdrikningslag

Start utdrikkingslaget i klatreparken! Morsomme utfordringene for hele gjengen - eller bare den som skal drikkes ut.