Tilbud som passer deg

For å gi deg og din bedrift et best mulig totalopplegg, er det nå Smakfulleevent.no som planlegger alle våre bedriftsarrangement. Dette for å gi deg som kunde et best mulig opplegg tilpasset din gruppe. Vi tar imot grupper fra 15-120 stk til bespisning i Lavvo og opp til 350 ved aktivitetsdag med f.eks. klatring og After-Zip. Gode avtaler på overnatting. Ta kontakt på booking@smakfulleevent.no

Bedrift


Uformell møteplass i skogen

Klatretunet Kafe, i hjertet av parken, innbyr til uformelle møter i rustikke omgivelser. Med skog på alle kanter oppnås god avveksling, ro og inspirasjon!

Teambuilding - Gjør noe gøy sammen!

Ut på tur og opp i trærne. Ta med gjengen din i aktivitetsløypene, prøv zipline eller kjemp som lag i 5-kamp. Garanterer god trening av lattermuskle og konkurranseinstinkt!

Teambuilding og mat

Deilig fellesskapsfølelse i skogen! Aktivitetsløyper, zipline og 5-kamp i frisk skogsluft i kombinasjon med nydelig mat fra Smakfulle Rom, gir all mulighet for en fantastisk dag!

Teambuilding, mat og møte

Faglig påfyll, aktiviteter og deilig hjemmelaget mat? Deilig lunsj, aktivitetsløyper og zipline eller 5-kamp i tillegg til gode møteromsfasiliteter gjør dette til en begivenhetsrik dag.

Kickoff med de ansatte?

Skal du arrangere ett større arrangement for din bedrift? Høyt & Lavt byr på aktiviteter hele året og har flere gode fasiliteter som møterom, lavvo og en konferansegård. Ta kontakt så hjelper vi deg!

Leie parken?

Lei hele parken og inviter kunder og ansatte med familie. Flott og trygg aktivitet som passer for alle fra ca fire år uavhengig av ferdighetsnivå. Plass til ca 400 gjester utendørs.

Bursdag


Barnebursdag

Uforglemmelig bursdag i klatreparken med tarzanbrøl. Arrangeres i parkens ordinære åpningstid.

Leie av lokaler


Klatretunet kafe

Flott lokale som passer fint til dåp, konfirmasjon, bursdagsfest eller når man trenger en samlingsplass for en gruppe. Klatretunet har plass til ca 45 gjester, har eget kjøkken og servise.

Lavvo

Nede i klatreparken har vi også en stor og flott lavvo med varme og påbygget inngangsparti. Dette gjør at lokalet passer fint også til de kaldere årstiden og passer perfekt for deg som ønsker en minneverdig feiring.

Høyt & Lavt Location

Fantastisk sted midt mellom Oslo og Gardermoen som passer for små og store eventer. Rustikk, men med fokus på kvalitet. Perfekt for tiden vi er inne i.

Skole og lag


Skoleklassen

Ta med skoleklassen til aktivitetsparken Høyt & Lavt Lillestrøm! Her får hele skoleklassen mye lek, moro og fysisk aktivitet i flotte omgivelser. VI tilbyr 20 aktivitetsløyper med ulik vanskelighetsgrad, megatrampoline og natursti slik at det er noe som passer for alle.

Lag og foreninger

Dette er tilbudet for deg som ønsker å ta med idrettslaget, klubben eller korpset en dag til Høyt & Lavt Lillestrøm. Fantastisk moro med samhold og mestring som styrker lagfølelsen. Vi har rabatterte billetter.

Overnatting i lavvo

Overnatting i parken? Vi har en lavvo som fungerer utmerket til overnatting for en skoleklassen. God plass til en minst en skoleklasse. Herlig skogsterreng og dyreliv som kan utforskes.

Barnehagen - prøv en opplevelsesrik dag i skogen

Vi har laget to gratis løyper for de alle minste. Her kan barna boltre seg i hindre som ligger lavt over bakken. Her kreves det ikke klatresele, barna må derimot leie hjelm til kr 50 per pers.

Sommeravslutning

Enten du planlegger sommeravslutning for klassen eller idrettslaget, så er klatreparken det perfekte stedet for dette arrangementet med god plass og morsomme aktiviteter. Det er gratis inngang for de som ikke skal ha på sele.

Sommerfest og julebord


Sommerfest klatreparken

Ta med familie og venner til "Jul i klatreparken" første søndag i advent. Aktivitetsløypene er åpne i tillegg til mye annet gøy!

Herlig julestemning på husmannsplassen

Lyst til å ta med kollegaene dine på et annerledes julebord? Det blir en fantastisk julestemning midt i skogen med aktiviteter, julepynt og servering av tradisjonell julemat i lavvo eller hovedhuset.

Juletrefest -Bedrift

Lei parken og inviter dine ansatte med familie til en hyggelig samling i trygge omgivelser. Skikkelig julestemning med julemusikk, julegrøt, nisseklatring og natursti.

Utdrikningslag


Utdrikningslag

Start utdrikkingslaget i klatreparken! Morsomme utfordringene for hele gjengen - eller bare den som skal drikkes ut.