Klatreparken er åpen. Bestilling gjøres på nett og du bør gjøre deg kjent med smitteverntiltakene våre før ankomst. Les mer her

Bedrift


Teambuilding

Vi inviterer til noen magiske timer der du suser mellom tretoppene i zipline eller kjemper i femkamp. Hele 20 aktivitetsløyper og over 40 zipliner.

Jul hos Høyt & Lavt

Lyst til å ta med kollegaene dine på et annerledes julebord? Det blir en fantastisk julestemning midt i skogen med aktiviteter, julepynt og servering av tradisjonell julemat i lavvo eller hovedhuset.

Juletrefest

Lei parken og inviter dine ansatte med familie til en hyggelig samling i trygge omgivelser. Skikkelig julestemning med julemusikk, julegrøt, nisseklatring og natursti.

Maten vår

Vår konferansegård Smakfulle Rom står også for matserveringen hos Høyt & Lavt Lillestrøm. Her er det rustikk mat laget fra grunnen av med gode råvarer. Maten serveres i kafe, lavvo eller grillhytte eller hos Smakfulle Rom som ligger kun 400 meter unna.

Leie hele parken?

Lei hele parken og inviter kunder og ansatte med familie. Flott og trygg aktivitet som passer for alle.

Bursdag


Bursdag hos Høyt & Lavt

Vi hjelper deg gjerne med å arrangere en uforglemmelig bursdag i klatreparken! Hos oss blir dere servert hjemmelaget mat i lavvoen før mestring, latter og tarzanbrøl i Skandinavias nest største klatrepark.

Leie av lokaler


Klatretunet kafe

Flott lokale som passer fint til dåp, konfirmasjon, bursdagsfest eller når man trenger en samlingsplass for en gruppe. Klatretunet har plass til ca 45 gjester, har eget kjøkken og servise.

Lavvo

Nede i klatreparken har vi også en stor og flott lavvo med varme og påbygget inngangsparti. Dette gjør at lokalet passer fint også til de kaldere årstiden og passer perfekt for deg som ønsker en minneverdig feiring.

Høyt & Lavt Location

Fantastisk sted midt mellom Oslo og Gardermoen som passer for små og store eventer. Rustikk, men med fokus på kvalitet. Perfekt for tiden vi er inne i.

Skole og lag


Skoleklassen

Ta med skoleklassen til aktivitetsparken Høyt & Lavt Lillestrøm! Her får hele skoleklassen mye lek, moro og fysisk aktivitet i flotte omgivelser. VI tilbyr 20 aktivitetsløyper med ulik vanskelighetsgrad, megatrampoline og natursti slik at det er noe som passer for alle.

Grupperabatt for lag og forening

Dette er tilbudet for deg som ønsker å ta med idrettslaget, klubben eller korpset en dag til Høyt & Lavt Lillestrøm. Fantastisk moro med samhold og mestring som styrker lagfølelsen. Vi har rabatterte billetter.

Overnatting i lavvo

Overnatting i parken? Vi har en lavvo som fungerer utmerket til overnatting for en skoleklassen. God plass til en minst en skoleklasse. Herlig skogsterreng og dyreliv som kan utforskes.

Barnehagen - prøv en opplevelsesrik dag i skogen

Vi har laget to gratis løyper for de alle minste. Her kan barna boltre seg i hindre som ligger lavt over bakken. Her kreves det ikke klatresele, barna må derimot leie hjelm til kr 50 per pers.

Sommeravslutning

Enten du planlegger sommeravslutning for klassen eller idrettslaget, så er klatreparken det perfekte stedet for dette arrangementet med god plass og morsomme aktiviteter. Det er gratis inngang for de som ikke skal ha på sele.

Utdrikningslag


Utdrikningslag

Start utdrikkingslaget i klatreparken! Morsomme utfordringene for hele gjengen - eller bare den som skal drikkes ut.