Klatreparken er åpen for grupper hele året. Send en e-post til lillestrom@hoytlavt.no dersom du ønsker å bestille eller har spørsmål.

Uformell møteplass i skogen

Klatretunet Kafe, i hjertet av parken, innbyr til uformelle møter i rustikke omgivelser. Vi har AV utstyr i kafeen. Med skog på alle kanter oppnås god avveksling, ro og inspirasjon. Velkommen til en alternativ møte arena!

Møtepakke


Forslag til møtepakke hos oss som selvfølgelig tilpasses deres behov.

08:30  Ankomst m/nystekte vafler eller kanelsnurrer, kaffe og te.

09:00  Møte

11:30  Lunsj

12:30  Møte

16:00  Avslutning

Til lunsj serveres deilig rustikk kjøttsuppe med hjemmelaget brød i vår Lavvo. Maten lages av våre kokker på Smakfulle Rom. Er det fint vær og dere ønsker å spise ute, dekker vi gjerne til dere i vår åpne grillhytte eller kafeens uteplass. Avtales med hver enkelt gruppe ankomstdag med tanke på været.

Nyt naturen eller kos ved bålplassen


Lyst til å være litt ute og gjøre noe sammen når dere først er i skogen? Vi tilbyr følgende:

  • Natursti 2,0 og 2,6 km. (gratis)
  • Svele stekt på takke og en kaffekanne i Grillhytten.
  • Vafler og kaffe laget på bålpannen.
  • Blings og kaffe laget på bålpannen.

Ønsker du mer aktivitet så kan du lese mer om Teambuilding på Høyt & Lavt her.

Trenger dere å strekke på bena?

Gå vår natursti etter lunsj. Det er alltid godt med en dose frisk luft og lukt av skogbunn før dere setter i gang møtet igjen. Godt merket og terreng tilpasset de fleste.

Trenger dere en pause i møtets siste del?

Hva med å få med dere svelerøre, hjemmelaget syltetøy og en kanne kaffe ut i grillhytta. Der står takken ferdig oppvarmet og dere steker deres egne sveler og nyter en ettermiddagsstund sammen.

Trenger dere et sosialt avbrekk?

Hva med å avslutte fagdelen litt før og kose dere litt ved bålplassen før avreise. Dere får utlevert deilig blingser av hjemmelaget brød med Grotteost og norsk spekeskinke. Disse er pakket inn så dere selv kan steke de på bålet.

Vil dere heller ha noe søtt kan dere steke vafler på bålet. Kaffekanne får dere i begge tilfellene også utlevert så dere kan koke dere rykende varm turkaffe over bålet. Dette må være perfekt avslutning på dagen det!

Priser


  • Møtepakke 695,- p.p.
  • Svele (2stk) på takke og en kaffekanne i Grillhytten 130,- p.p
  • Vafler (2 stk)og kaffe laget på bålpannen 180,- p.p
  • Blings (1 dbl.)og kaffe laget på bålpannen 210,- p.p

 

Prisene gjelder for grupper på minimum 10 stk. Mineralvann faktureres i tillegg.

Kontakt oss


Smakfulle Rom


Vår konferansegård ligger kun et steinkast unna Høyt & Lavt Lilletstrøm og tilbyr flotte møteromsfasiliteter og tallerkenservering. En helt annen atmosfære enn på Klatretunet. Her kan du lese mer om Smakfulle Rom