Klatreparken er åpen for grupper hele året. Send en e-post til lillestrom@hoytlavt.no dersom du ønsker å bestille eller har spørsmål. Gjør deg kjent med smitteverntiltakene våre før ankomst. Les mer her

Klatrepark

Velkommen til Norges nest største klatrepark. I en ravinedal på romerike legges alt tilrette for at du og dine venner eller familie skal få en flott dag. Høyt & Lavt Lillestrøm har hele 41 zipliner og 2o ulike aktiviteter gjemt rundt om i den store skogen. Gratis inngang for de som ikke skal opp i løypene og en flott kafé med mye godt å spise.

Om klatreparken


Med 20 aktivitetsløyper, 41 zipliner, hoppetårn og en kjempetrampoline er Høyt & Lavt Lillestrøm er Norges nest største klatrepark. Klatreparken består av aktivitetsløyper med ulike hindre som går fra tre til tre inne i dette flotte skogsområdet. Krever ingen forkunnskap, og alle får opplæring innen de kan gå ut på egenhånd. Løypene er gradert med farger som i et alpinanlegg. Fra de enkle oransje, via lysegrønne, mørkegrønne, blå, rød og helt opp til vår sorte løype for de aller tøffeste er dette supre aktiviteter for hele familien. Et alternativ til Tusenfryd kanskje?

Åpningstid


Høyt & Lavt Lillestrøm har åpent hver dag helger og skolens ferie i perioden april/mai til september/oktober. Under åpningstider finner du informasjon om alle dager vi holer åpent. Vi tar imot grupper som lag, skoleklasse og bedrift hele året.

Billetter og priser


Du finner priser og tilgjengelighet i vår bestillingsløsning på nett. Ordinær pris 325 kr for barn under 140 cm og – 375,- for barn over 140c cm. 175 kr for de minste under 110 cm. Vi har rabatter for grupper, familie og studenter.

PS! Husk at billetter må bestilles på vår hjemmeside før ankomst.

Har du lyst til å gi bort en opplevelse i gave? Med et gavekort hos Høyt & Lavt Lillestrøm gir du bort en opplevelse som blir husket.  Fra kr 175,-