Siste ordinære åpningshelg 23. og 24. oktober. Velkommen!
Husk Halloween- og Nisseklatring.

Klatreparken er åpen for grupper hele året. Send en e-post til lillestrom@hoytlavt.no dersom du ønsker å bestille eller har spørsmål.

Klatrepark

Høyt&Lavt Lillestrøm gir råhet til de tøffeste og mestringsfølelse og samhold for familier i en og samme park! Vi har hele 41 zipliner og 22 ulike aktivitetsløyper gjemt rundt om i den store skogen. Gratis inngang for de som ikke skal opp i løypene og flotte Klatretunet Kafé holder åpent med mye godt å spise.

Velkommen til Norges største klatrepark i naturlig skog, fra 24. juni har vi åpent hver dag fra kl. 10:00 til 16:30!

Om klatreparken


Med 22 aktivitetsløyper, 41 zipliner, hoppetårn og et sprettnett er Høyt & Lavt Lillestrøm er Norges nest største klatrepark. Klatreparken består av aktivitetsløyper med ulike hindre som går fra tre til tre inne i dette flotte skogsområdet. Krever ingen forkunnskap, og alle får opplæring innen de kan gå ut på egenhånd. Løypene er gradert med farger som i et alpinanlegg. Fra de enkle oransje, via lysegrønne, mørkegrønne, blå, rød og helt opp til vår sorte løype for de aller tøffeste er dette supre aktiviteter for hele familien.

Åpningstid


Vi holder åpent hver  helger, skolens ferie og noen tirsdager før og etter ferien i perioden april til oktober. Under «åpningstider» finner du informasjon om alle våre åpningsdager. Vi tar imot grupper som lag, skoleklasse og bedrift hele året.

Billetter og priser


Du finner priser og tilgjengelighet i vår bestillingsløsning på nett. Ordinær pris 330 kr for barn under 140 cm og – 380,- for barn over 140c cm. 180 kr for de minste under 110 cm. Vi har rabatter for grupper, familie og studenter/honnør.

PS! Husk at billetter må bestilles på vår hjemmeside før ankomst.

Har du lyst til å gi bort en opplevelse i gave? Med et gavekort hos Høyt & Lavt Lillestrøm gir du bort en opplevelse som blir husket.  Fra kr 180,-