Klatrepark

Høyt&Lavt Lillestrøm gir råhet til de tøffeste og mestringsfølelse og samhold for familier i en og samme park! Vi har hele 41 zipliner og 22 ulike aktivitetsløyper gjemt rundt om i den store skogen. Gratis inngang for de som ikke skal opp i løypene og flotte Klatretunet Kafé holder åpent med mye godt å spise.

Velkommen til Norges største klatrepark i naturlig skog. Åpningstider: https://hoytlavt.no/lillestrom/info/apningstider/

Om klatreparken


Med 22 aktivitetsløyper, 41 zipliner, hoppetårn og et sprettnett er Høyt & Lavt Lillestrøm er Norges nest største klatrepark. Klatreparken består av aktivitetsløyper med ulike hindre som går fra tre til tre inne i dette flotte skogsområdet. Krever ingen forkunnskap, og alle får opplæring innen de kan gå ut på egenhånd. Løypene er gradert med farger som i et alpinanlegg. Fra de enkle oransje, via lysegrønne, mørkegrønne, blå, rød og helt opp til vår sorte løype for de aller tøffeste er dette supre aktiviteter for hele familien.

Åpningstid


Vi holder åpent hver helg og skolens ferie i perioden april til oktober. Under «åpningstider» finner du informasjon om alle våre åpningsdager. Vi tar imot større grupper og bedrift hele året.

Billetter og priser


Du finner priser og tilgjengelighet i vår bestillingsløsning på nett.
Vi har rabatter for grupper, familie og studenter/honnør.

PS! Husk at billetter må bestilles på vår hjemmeside før ankomst.

Gavekort


Har du lyst til å gi bort en opplevelse i gave? Med et gavekort hos Høyt & Lavt Lillestrøm gir du bort en opplevelse som blir husket.