Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

Åpningstidene i parken varierer med sesongen. Oppdaterte åpningstider finner du her.

Merk deg at inngang til løypene stenger 30 minutter før parken stenger.

Barn under 12 år skal være i følge med en ansvarlig voksen oppe i løypene. De voksne som følger barn under 12 år, kan kjøpe samme billettype som barna om de kun skal klatre samme løyper som barna. Voksne som følger barn under 110cm (oransje løyper) trenger ikke kjøpe billett, de regnes som «ledsager» i denne sammenhengen og får sele gratis av oss for å følge barna (ønsker man å klatre mer enn oransje løyper, så må billett kjøpes).

Minimum 1 voksen per 4 barn, men vi anbefaler 1 voksen per 2 barn for de minste (de voksne må også klatre). Vi kan dessverre ikke gi barn uten følge tilgang til løypene som krever sikring. I klatreparken kan vi derimot også tilby et lekeområde for de minste hvor de ikke trenger klatresele.

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs når de ankommer parken. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetiden.

Parken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Vi har et maks antall seler som vi deler ut, når dette antallet er nådd, kommer det ikke inn flere før noen leverer tilbake selen, slik at det ikke skal bli for fullt i parken. Kjøp billett på nett for å sikre deg plass.

Vi har gratis parkering med god kapasitet rett ved parkområdet. Følg skilting.

Vi aksepterer de fleste betalingskort samt kontanter og Vipps.

I hjertet av parken ligger Klatretunet Kafe. Den holder åpent fra 11:00-16:30 alle parkens åpningsdager. Her kan du kjøpe hvetebakst, toast på hjemmebakt brød, hjemmelaget is fra Smakfulle Rom, nachos, wienerpølser, pai m.m., samt kalde og varme drikker. Vi fokuserer i stor grad på hjemmelaget mat og lokale råvarer.

Du er hjertelig velkommen til kafeen om du ikke er klatrer også.

Ja, det er lov å ta med medbrakt mat i parken.Engangsgriller kan dessverre  ikke benyttes.

Hunder er tillatt i parken, men ta med pose og hold alltid hunden i bånd.

Parken har anledning til å ta imot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må i så fall avtales på forhånd. Gratis inngang for ledsager med ledsagerbevis. For spørsmål, ta kontakt: lillestrom@hoytlavt.no.

Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan deler av parken bli stengt til været løyer. Uforutsett driftsstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

I løpet av året inviterer vi til bl.a. familiedag, Halloween og Nisseklatring. Billettene til disse arrangementene legges i billettsalget under «arrangement».
Info om arrangementene publiseres på Instagram og vår Facebookside.
https://www.facebook.com/aktivitetspark/