Siste ordinære åpningshelg 23. og 24. oktober. Velkommen!
Husk Halloween- og Nisseklatring.

Klatreparken er åpen for grupper hele året. Send en e-post til lillestrom@hoytlavt.no dersom du ønsker å bestille eller har spørsmål.

Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

Hva er åpningstidene?


Åpningstidene i parken varierer med sesongen. Oppdaterte åpningstider finner du her. Merk deg at inngang til løypene stenger 30 minutter før parken stenger.

Hva med barn i parken?


Barn under 12 år skal være i følge med en ansvarlig voksen oppe i løypene. De voksne som følger barn under 12 år, kan kjøpe samme billettype som barna om de kun skal klatre samme løyper som barna. Voksne som følger barn under 110cm (oransje løyper) trenger ikke kjøpe billett, de regnes som «ledsager» i denne sammenhengen og får sele gratis av oss for å følge barna (ønsker man å klatre mer enn oransje løyper, så må billett kjøpes).

Vi anbefaler min. 1 voksen per 4 barn, men det kan være greit med flere voksne i følge med de minste (de voksne må også klatre). Vi kan dessverre ikke gi barn uten følge tilgang til løypene som krever sikring. I klatreparken kan vi derimot også tilby et lekeområde for de minste hvor de ikke trenger klatresele.

Hva er egenerklæringsskjema?


Alle som skal benytte parken må fylle ut egenerklæringsskjema hvor de forplikter seg til å følge parkens sikkerhetsregler. For personer under 18 år må dette signeres av en ansvarlig voksen. Dette kan gjøres digitalt – klikk her for å fylle ut egenerklæringsskjema – eller ved ankomst til parken. Vi kan dessverre ikke gi gjester uten egenerklæring tilgang til parken.

Hva slags opplæring får man?


Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetiden.

Kan man oppleve at det er fullt i parken?


Parken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Vi har et maks antall seler som vi deler ut, når dette antallet er nådd, kommer det ikke inn flere før noen leverer tilbake selen, slik at det ikke skal bli for fullt i parken. Kjøp billett på nett for å sikre deg plass.

Hvor parkerer jeg?


Vi har gratis parkering med god kapasitet rett ved parkområdet. Følg skilting.

Hvordan kan man betale hos dere?


Vi aksepterer de fleste betalingskort samt kontanter.

Er det noen form for servering?


I parkens åpningstid kan du kjøpe hvetebakst, toast på hjemmebakt brød, hjemmelaget is fra Smakfulle Rom, nachos, pai m.m., samt kalde og varme drikker. Vi fokuserer på ekte mat og lokale råvarer.

Er det lov å ha med medbrakt mat?


Ja, det er lov å ta med medbrakt mat i parken.Engangsgriller kan dessverre  ikke benyttes.

Kan jeg ta med hunden min?


Hunder er tillatt i parken, men ta med pose og hold alltid hunden i bånd.

Funksjonsnedsettelser og spesielle behov?


Parken har anledning til å ta imot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må i så fall avtales på forhånd. Gratis inngang for ledsager med ledsagerbevis. For spørsmål, ta kontakt: lillestrom@hoytlavt.no.

Hva om været blir dårlig?


Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan deler av parken bli stengt til været løyer. Uforutsett driftsstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.