Klatreparken er åpen for grupper hele året. Send en e-post til lillestrom@hoytlavt.no dersom du ønsker å bestille eller har spørsmål. Gjør deg kjent med smitteverntiltakene våre før ankomst. Les mer her

Forrige Neste

For hele familien

Høyt & Lavt Lillestrøm tilbyr morsomme og utfordrende aktiviteter for hele familien i en av Skandinavias største klatreparker!

Årets morsomste dag for familien!


Klatreparken består av aktivitetsløyper med morsomme hindre som henger mellom trærne. Alle løypene har en fargekode som forteller noe som vanskelighetsnivået på løypa. Fargene går fra oransje til sort, der oransje er den enkleste og sort er en skikkelig tøff utfordring.

Hos Høyt & Lavt har vi aktiviteter for barn helt ned i treårsalderen. I tillegg til løyper der man trenger klatreseler har vi et lekeområde i skogen for de minste med hinderløype og en ny aktivitet som vi kaller Sprettboks. Dette er en 90 kvm stor trampoline som passer for alle aldre. Det er også masse moro for de større barna og ungdommene.

Vi har totalt 20 aktivitetsløyper og 41 zip-liner, enkle løyper som snor seg lavt over bakken med enkle hindre, og vi har tøffere løyper der du får et godt overblikk over skogen fra de høyden. Du velger!

Klatreparken er et sted for latter, mestring og utfordringer. Ta med barna og gjør noe gøy sammen!