Forrige Neste

For hele familien

Høyt & Lavt Lillestrøm tilbyr mestringsfølelse, morro og samhold for hele familien i Skandinavias nest største klatrepark!

Årets morsomste dag for familien!


Klatreparken består av aktivitetsløyper med morsomme hindre som henger mellom trærne. Alle løypene har en fargekode som forteller noe som vanskelighetsnivået på løypa. Fargene går fra oransje til sort, der oransje er den enkleste og sort er en skikkelig tøff utfordring.

Hos Høyt & Lavt har vi aktiviteter for barn helt ned i treårsalderen. I tillegg til løyper der man trenger klatreseler har vi et lekeområde i skogen for de minste med hinderløype og en ny aktivitet som heter Nettsprett. Dette er et 90 kvm stor trampolinenett som passer for alle aldre. Det er også masse moro for de større barna og ungdommene.

Vi har totalt 22 aktivitetsløyper og 41 zip-liner, enkle løyper som snor seg lavt over bakken med enkle hindre, og vi har tøffere løyper der du får et godt overblikk over skogen fra de høyden. Du velger!

I tillegg til de flotte løypene våre har vi et deilig tun med tilgang på stylter, erteposekasting o.l Det er merkede naturstier på 2 og 2,6 km hvor du kan møte på både flyvende folk i Ziplines mellom tretoppene og lille ekorn og  harepus som er ute og lurer på hva all denne menneskelatteren er for noe. Klatretunet Kafe følger parkens åpningsdager.

Klatreparken er et sted for latter, mestring og utfordringer. Ta med barna og gjør noe gøy sammen!