Klatring for alle

Åpent hver helg, velkommen til oss! 🎉

Prøv vår teambuilding – Høyt & Lavt Jakten

Vi har åpent hver helg!

Framover kan du klatre hos oss hver helg. Vi gleder oss til å se deg i tretoppene igjen!

Høyt & Lavt Jakten

Spennende teambuilding i et uhøytidelig konkurranseformat som foregår både høyt og lavt, klatring er ikke påkrevd!

Grupper

Klatreparken passer for alle grupper enten du kommer med bedrifter, skoler, lag, foreninger eller andre grupper.

Sesongkort

Lyst til å besøke oss flere ganger i sommer? Hos oss kan du kjøpe lokalt sesongkort, eller et nasjonalt sesongkort som gir deg tilgang til flere Høyt & Lavt Klatreparker

Fjellvåken - unik zipline

En helt rå utfordring er å kjøre vår høyhastighetszip-line. 65m i høydeforskjell, fantastisk utsikt over vannet og sommerfugler i magen er noe du vil oppleve etter en tur i Fjellvåken.

Kjøp sesongkort

Du kan klatre hele sesongen og så mye du orker ordinær åpningstid. Dette er en perfekt aktiv gave som vil gi drøssevis av opplevelser gjennom sesongen. Selv med sesongkortet kan du reservere og sikre deg plass i klatreparken før du besøker oss. Dette gjør du på våre nettsider og informasjonen du trenger får du på mail når du kjøper sesongkortet.

Klatreløypene

122 ELEMENTER

23 ZIP-LINER

9 LØYPER

Klatreløypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Oransje er de enkleste, mens rød er den mest utfordrende. I mellom finner man grønne og blå løyper. I tillegg har vi Fjellvåken zipline som kan graderes til sort på adrenalinkick-skalaen! Høydekravet til de ulike klatreløypene er: Oransje: over 80 cm. Grønn: mellom 110–140 cm. Rød, blå og Fjellvåken: over 140 cm.

Teambuilding for bedrifter

Ta med deg kollegaene på et besøk i klatreparken. Det er klatreløyper for alle nivåer og dere velger sel hvilke klatreløyper dere vil bruke. For de ekstra vågale, kan vi friste med en tur på vår høyhastighets zipline - Fjellvåken. Dere får garantert noe å prate om i lunsjen når dere er tilbake på jobb.

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Nysgjerrig på hva som skjer hos oss?