Klatreparken er åpen og med disse smitteverntiltakene på plass

Klatring for alle

Klatreparken er åpen hver helg kl 10:00-17:30.

Skoledag

Besøk oss sammen med skoleklassen. Naturopplevelser, zipline og frisk luft står på programmet i klatreparken vår.

Fjellvåken - unik zipline

En helt rå utfordring er å kjøre vår høyhastighetszip-line. 65m i høydeforskjell, fantastisk utsikt over vannet og sommerfugler i magen er noe du vil oppleve etter en tur i Fjellvåken.

Grupper

Det er enkelt å ha med seg store grupper til klatreparken. Gjør deg klar for en spennende dag fylt av mestring og aktivitet.

Teamwork

Hos oss kan dere utforske forskjeller i teamet på en lystbetont og faglig måte med verktøyet Diversity Icebreaker.

Utdrikningslag

Dette er fartsfylt moro for ikke bare bruden eller brudgommen, men alle som er med. Sammen med enkel organisering for forlovere og sosial moro blir dette en snakkis etter besøket.

Kjøp sesongkort for 2021

Du kan klatre hele sesongen og så mye du orker ordinær åpningstid. Dette er en perfekt aktiv gave som vil gi drøssevis av opplevelser gjennom sesongen. Selv med sesongkortet så kan du reservere og sikre deg plass i klatreparken før besøket ditt på våre nettsider. Informasjon får du på mail når du kjøper sesongkortet.

Klatreløypene

122 ELEMENTER

23 ZIP-LINER

9 LØYPER

Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og rød er den mest utfordrende. I mellom finner man grønne og blå løyper, i tillegg har vi Fjellvåken som kan graderes til sort på adrenalin-kick. Høydekravet til løypene er: Orange: over 80cm. Grønn: mellom 110–140cm. Rød, blå og Fjellvåken: over 140cm.

Teambuilding for bedrifter

Ta med deg kollegaene på et besøk i klatreparken. Det er klatreløyper for alle nivåer og dere velger sel hvilke klatreløyper dere vil bruke. For de ekstra vågale, kan vi friste med en tur på vår høyhastighets zipline - Fjellvåken. Dere får garantert noe å prate om i lunsjen når dere er tilbake på jobb.

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Nysgjerrig på hva som skjer hos oss?