Klatring for alle

Ta med gjengen!

Grupper

Klatreparken passer for alle grupper enten du kommer med bedrifter, skoler, lag, foreninger eller andre grupper.

Sesongkort

Lyst til å besøke oss flere ganger i sommer? Hos oss kan du kjøpe lokalt sesongkort, eller et nasjonalt sesongkort som gir deg tilgang til flere Høyt & Lavt Klatreparker

Fjellvåken - unik zipline

En helt rå utfordring er å kjøre vår høyhastighetszip-line. 65m i høydeforskjell, fantastisk utsikt over vannet og sommerfugler i magen er noe du vil oppleve etter en tur i Fjellvåken.

Kjøp sesongkort

Du kan klatre hele sesongen og så mye du orker ordinær åpningstid. Dette er en perfekt aktiv gave som vil gi drøssevis av opplevelser gjennom sesongen. Selv med sesongkortet kan du reservere og sikre deg plass i klatreparken før du besøker oss. Dette gjør du på våre nettsider og informasjonen du trenger får du på mail når du kjøper sesongkortet.

Klatreløypene

122 ELEMENTER

23 ZIP-LINER

9 LØYPER

Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og rød er den mest utfordrende. I mellom finner man grønne og blå løyper, i tillegg har vi Fjellvåken som kan graderes til sort på adrenalin-kick. Høydekravet til løypene er: Orange: over 80cm. Grønn: mellom 110–140cm. Rød, blå og Fjellvåken: over 140cm.

Teambuilding for bedrifter

Ta med deg kollegaene på et besøk i klatreparken. Det er klatreløyper for alle nivåer og dere velger sel hvilke klatreløyper dere vil bruke. For de ekstra vågale, kan vi friste med en tur på vår høyhastighets zipline - Fjellvåken. Dere får garantert noe å prate om i lunsjen når dere er tilbake på jobb.

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Nysgjerrig på hva som skjer hos oss?