Klatreparken åpner våren 2021, men med noen restriksjoner. Smitteverntiltak er på plass for å følge myndighetenes krav. Les mer her.

Om Høyt & Lavt Kristiansand

Dette en spennende, utfordrende og variert klatrepark med zipliner hvor hele familien, vennegjengen, bedriften og skoleklassen kan være aktive og ha det gøy sammen.

Kontaktinfo


Gamle Mandalsvei 110, 4617 Kristiansand

458 63 000

Bedrifter & Grupper

Ønsker du å bestille et arrangement, kontakt oss på e-post: kristiansand@hoytlavt.no eller på telefon: 45 86 30 00 (mellom kl 09:00 og 16:00). Ved færre enn 20 pers. i åpningstiden, tar vi ikke imot forhåndsreservasjon.

Skoler

Vi har i år satt av 2 dager (man+tir) spesielt for skoleklasser og idrettslag. Disse dagene har vi kraftig reduserte priser på aktiviteter i klatreparken. Dersom dere ønsker å komme andre dager, vennligst ta kontakt for tilbud.

Nøkkelpersoner


Knut Johnsen

Daglig leder knut@hoytlavt.no 920 39 896

Om oss


Høyt & Lavt Kristiansand

Dette en spennende, utfordrende og variert klatrepark hvor hele familien, vennegjengen, bedriften og skoleklassen kan være aktive og ha det gøy sammen.

Klatreparkens lengste zip-line

  • Er over 200 meter lang
  • Strekker seg 35 meter over Grotjønn.

Zipline – Fjellvåken 500 m lang

I tillegg har Høyt & Lavt Kristiansand nå bygget Norges råeste zip-line, Fjellvåken.

  • 500 meter lang,
  • 65 meter i høydeforskjell
  • Fart på opp mot 80km/t

Vi ønsker å være et spennende og tilgjengelig aktivitetstilbud for dem som bor i regionen, i tillegg til et trekkplaster for reisende og besøkende til Kristiansand. Vi legger vekt på god service, tilpassede utfordringer, trygge rammer og god mat. Her kan du kjøre høyhastighetszip-line som et element i et eget opplegg eller tilbringe en hel dag i naturskjønne omgivelser og klatre til du ikke orker mer.