Grupper i klatreparken

Klatreparken passer for alle grupper enten dere er bedrifter, skoler, lag, foreninger eller andre grupper.

Bestill gruppebilletter H&L - Billetter ikon

Produkter

Høyt & Lavt Jakten

Spennende teambuilding i et uhøytidelig konkurranseformat som foregår både høyt og lavt.

Høydepunkter med guide

Vi plukker ut de beste opplevelsene tilpasset bedriften deres og guiden vår vil være med dere hele veien.

Fjellvåken

Prøv norges råeste zipline. 500 meter med høyhastighets-zipline og  65 meter i høydeforskjell gir deg en fart opp mot 80 km/t.

Grupper

Vi tar imot grupper hele året. Både i ordinær åpningstid, men også utenfor sesong.

Prisestimat

Grupper i klatreparken

Grupper kan enkelt besøke klatreparken. Vi tar i mot grupper i ordinær åpningstid, men også uten for vanlig åpningstid.

  • Grupper over 20 personer får grupperabatt.
  • Grupper med 10 – 19 personer ordinær pris.
  • Grupper under 10 personer ta kontakt

Ekstraprodukter for grupper & bedrifter
Vi har oppdatert vårt tilbud, og nå fokuserer vi utelukkende på våre hovedprodukter. Mat er det eneste tillegget vi tilbyr for øyeblikket. Uansett hvilken type gruppe du kommer med, garanterer vi en spennende opplevelse med klatreløyper og zipliner som passer for alle.

Bestill gruppebilletter

Åpningstider

Når kan grupper besøke klatreparken? Se våre oppdaterte åpningstider.

Åpningstider

Visste du at?

Avbestille eller endre bestillingen kostnadsfritt frem til 7 dager før dere besøker klatreparken. Les betingelsene for bestilling av billetter.

Bestill billetter
H&L - Klokke ikon

Kan vi bestille når det:

 • - Er mindre enn 7 dager før et besøk?
 • - Ikke er ledige billetter på nettsiden?
Kontakt oss

Spørsmål & Svar

Oppdaterte åpningstider finner du her. Grupper kan besøke oss i åpningstider for alle og åpningstider for grupper. Ønsker dere å besøke oss på en dato som ikke er tilgjengelig eller det er under 7 dager til dere vil besøke oss, så kan du fylle ut kontaktskjemaet vårt eller sende oss en epost til kristiansand@hoytlavt.no

Finner du ikke ledige billetter på nettsidene våre eller det er under 7 dager til dere ønsker å besøke oss? Da kan du ta kontakt med oss enten ved å sende e-post til kristiansand@hoytlavt.no

Når alle har fått klatreutstyr utlevert får dere se en opplæringsvideo som går igjennom reglene for klatreparken. Etterpå skal dere ta på klatreutstyret og alle blir sjekket av en instruktør før dere skal teste en opplæringsløype. Instruktører vil følge med på gjennomgangen deres og gi dere klarsignal for å fortsette ut i klatreparken. Alle skal starte med en enkel klatreløype, oransj eller grønn, før dere kan prøve vanskeligere klatreløyper.

Grupper over 20 personer får grupperabatt.

Grupper med 10 – 19 personer betaler ordinær pris.

Grupper under 10 personer ta kontakt

Alle billetter og gruppebilletter kan du kjøpe på nett her.

Vi har samarbeidspartnere som vi kan videreformidle kontaktinformasjon til. Send oss en epost til, kristiansand@hoytlavt.no, for å få kontaktinformasjon

Ja. Bedrifter har litt flere valg muligheter enn grupper. Felles for gruppene er at alle skal få oppleve å klatre høyt eller lavt i klatreløypene våre. Vi har god erfaring med å ha ulike type grupper på besøk enten dere er en skoleklasse, lag eller forening, barnehage, utdrikningslag, bursdag eller en annen gjeng som ønsker å reise samlet til oss.

 • Grupper over 20 personer får grupperabatt.
 • Grupper med 10 – 19 personer betaler ordinær pris.
 • Grupper under 10 personer ta kontakt

Ja absolutt! De som ikke skal klatre trenger dere ikke bestille billett til – de har gratis inngang.

Hvis det er noen som ikke vil klatre anbefaler vi alltid å prøve seg på opplæring. Her er det lavterskel og ikke høyt over bakken. Instruktørene våre er gode til å veilede personer med høydeskrekk eller som av andre årsaker er litt tilbakeholden med å prøve å klatre.

Et alternativ til å klatre er å oppleve klatreparken fra bakken og det tilrettelagt turområdet. Vi anbefaler alle å gå rundt i skogen i klatreparken.

Ja det kan dere. Når du bestiller på nettsidene våre kan du velge mat som et tillegg. Kontakt oss på epost, kristiansand@hoytlavt.no, hvis du har spørsmål.

Ja det kan dere. Egen mat kan dere spise ute på området vårt. Vi tilbyr ikke mulighet for å grille på klatreparkens område.

Ja det gjør det. Du kan lese alle våre betingelser her inkludert de som gjelder spesielt for grupper. Alle grupper som bestiller kan avbestille eller endre sin bestilling kostnadsfritt frem til 7 dager før dere besøker klatreparken