Grupper kan besøke oss hele året. Klatreparken åpner for alle 6. april 2023.

Grupper i klatreparken

Klatreparken passer for alle grupper enten dere er bedrifter, skoler, lag, foreninger eller andre grupper.

H&L - Klokke ikon

Gruppebilletter

Kjøp gruppebilletter H&L - Billetter ikon

Grupper i klatreparken

I klatreparken kan du enkelt ha med deg grupper. Bestill gjerne mat hos oss eller ha med egen matpakke. Uavhenging av hvilken type gruppe du reiser til klatreparken med vil dere finne klatreløyper med zipliner som passer. For å bestille som gruppe må dere være over 20 personer.

Bestill gruppebilletter

Åpningstider

Se våre oppdaterte åpningstider for når dere kan besøke klatreparken.

Åpningstider

Visste du at?

Du kan avbestille og endre bestillingen kostnadsfritt frem til 7 dager før dere besøker klatreparken. Les betingelsene for bestilling av billetter.

Bestill billetter
H&L - Klokke ikon

Gruppebilletter

  • - Frem til 7 dager før besøk
Kjøp gruppebilletter H&L - Billetter ikon
H&L - Klokke ikon

Kan vi bestille når det:

  • - Er mindre enn 7 dager før et besøk?
  • - Ikke er ledige billetter på nettsiden?
Kontakt oss

Ring meg

Ønsker du å snakke med oss? Fyll ut din kontaktinformasjon og vi ringer deg så fort vi kan i våre åpningstider.

Spørsmål & Svar

Oppdaterte åpningstider finner du her. Grupper kan besøke oss i åpningstider for alle og åpningstider for grupper. Ønsker dere å besøke oss på en dato som ikke er tilgjengelig eller det er under 7 dager til dere vil besøke oss, så kan du fylle ut kontaktskjemaet vårt eller sende oss en epost til kristiansand@hoytlavt.no

Finner du ikke ledige billetter på nettsidene våre eller det er under 7 dager til dere ønsker å besøke oss? Da kan du ta kontakt med oss enten ved å fylle ut skjemaet for ring meg eller send en epost til kristiansand@hoytlavt.no

Når alle har fått klatreutstyr utlevert får dere se en opplæringsvideo som går igjennom reglene for klatreparken. Etterpå skal dere ta på klatreutstyret og alle blir sjekket av en instruktør før dere skal teste en opplæringsløype. Instruktører vil følge med på gjennomgangen deres og gi dere klarsignal for å fortsette ut i klatreparken. Alle skal starte med en enkel klatreløype, oransj eller grønn, før dere kan prøve vanskeligere klatreløyper.

Dere må være 20 personer eller flere for å få grupperabatt. Alle billetter og gruppebilletter kan du kjøpe på nett her.

Vi har samarbeidspartnere som vi kan videreformidle kontaktinformasjon til. Send oss en epost til, kristiansand@hoytlavt.no, for å få kontaktinformasjon

Hos oss deler vi grupper i 2 kategorier:

  • Bedrift over 20 personer.
  • Grupper på over 20 personer.

Bedrifter har litt flere tilvalgsmuligheter. Felles for gruppene er at alle skal få oppleve å klatre høyt eller lavt i klatreløypene våre. Vi har god erfaring med å ha ulike type grupper på besøk enten dere er en skoleklasse, lag eller forening, barnehage, utdrikningslag, bursdag eller en annen gjeng som ønsker å reise samlet til oss.

Er dere færre enn 20 personer i din gruppe:

  1. Betaler dere minstepris som er for 20 personer. Gjelder i åpningstider for grupper.
  2. Kan dere kjøpe billetter til antallet dere er. Gjelder i åpningstider for alle

Ja absolutt! De som ikke skal klatre trenger dere ikke bestille billett til – de har gratis inngang.

Hvis det er noen som ikke vil klatre anbefaler vi alltid å prøve seg på opplæring. Her er det lavterskel og ikke høyt over bakken. Instruktørene våre er gode til å veilede personer med høydeskrekk eller som av andre årsaker er litt tilbakeholden med å prøve å klatre.

Et alternativ til å klatre er å oppleve klatreparken fra bakken og det tilrettelagt turområdet. Vi anbefaler alle å gå rundt i klatreparken og test gjerne ut tretoppvandringen vår, som ikke krever noe klatreutstyr for å oppleve.

Ja det kan dere. Når du bestiller på nettsidene våre kan du velge mat som et tillegg. Kontakt oss på epost, kristiansand@hoytlavt.no, hvis du har spørsmål.

Ja det kan dere. Egen mat kan dere spise ute på området vårt. Vi tilbyr ikke mulighet for å grille på klatreparkens område.

Ja det gjør det. Du kan lese alle våre betingelser her inkludert de som gjelder spesielt for grupper. Alle grupper som bestiller kan avbestille eller endre sin bestilling kostnadsfritt frem til 7 dager før dere besøker klatreparken

Kontakt oss