Klatreparken åpner våren 2021, men med noen restriksjoner. Smitteverntiltak er på plass for å følge myndighetenes krav. Les mer her.

Forrige Neste

Praktisk info

Her finner du praktisk informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss.

Høydekrav


Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød. Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:

Orange: Over 80 cm.
Grønn/mørkgrønn: Over 110 cm.
Rød/blå: Over 140 cm.
Fjellvåken: Over 140 cm.

Egenerklæring


Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring. Det anbefales at dette gjøres på nettet før man ankommer – da sparer du tid. Vi har backup for de som må gjøre det ved ankomst. Egenerklæringen gjelder for hele sesongen – dersom man har levert over nett. Ved gruppebesøk kan en ansvarlig fylle ut for hele gruppen.

Gå til Egenerklæring

Kjøp billetter på nett


I år selger vi kun billetter på nett! Nå kan du kjøpe billett samme dag enten hjemmefra eller når du ankommer parken. Men jo før jo bedre, da det kan fort bli fullt i sommersesongen. Vis kvittering med QR kode ved ankomst og få utdelt utstyr med det samme.

Kjøp billetter her

Sikkerhet


All aktivitet hos Høyt & Lavt er kvalitetssikret gjennom våre rutiner og internkontroll. Klatreapparatene kontrolleres årlig og er godkjent av Statens Jernbanetilsyn. Sikkerhet er første prioritet i vår virksomhet og vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring. Vi setter stor pris på tilbakemelding om det skulle være noe å utsette på deres opplevelse hos oss!

Vær & Bekledning


Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Man blir fort varme av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne. Klær med snorer som kan henge seg fast (hettegensere o.l.) anbefales ikke. Langt hår må også samles i strikk e.l.

Mat & Drikke


Fra kaféen serverer vi grillpakker, kaffe, is, drikke og et utvalg snacks. Det er også tillatt å medbringe egen mat og drikke, men terrassen og kaféen er forbeholdt betalende gjester. Det er også bra med sitteplasser ute på plenen foran kaféen med panoramautsikt mot vår lengste zip-line og Grotjønn.

Høyt & Lavt grillpakke:
Hos oss kan du kjøpe saftige hamburgere og pølser som er levert av Slakter Eide sammen med håndlagde hamburger- og pølsebrød fra Kjøkkenskapet. Når du har valgt ut ditt eget grillmåltid tar du dette med ut og griller det selv på en av våre griller. Vi har effektive gassgriller som vi låner ut til våre gjester som handler i kaféen.

Forskriften for brannforebygging:
Det er i tidsrommet 15. april til 15. september forbudt å gjøre opp ild i eller i nærheten av skog og annen utmark uten tillatelse fra kommunen.

Overnatting


Foreløpig tilbyr vi ikke overnatting i klatreparken.

Men vi kan anbefale Kristiansand Feriesenter ytterst i Kristiansands fantastiske skjærgård som et godt alternativ:
Et 5-stjernes feriesenter med 250 plasser for campingvogn, bobil og telt. De har også flotte leiligheter, hytter og motellrom med totalt 250 sengeplasser.

Og hvis du ønsker hotell så er Scandic Kristiansand Bystranda, Sørlandets største og nyeste hotell et supert alternativ. Hotellet ligger sentralt i byen og vegg i vegg med Aquarama – badeland med SPA og treningssenter. Reserver rom på www.scandichotels.no/KristiansandBystranda

Praktisk info for grupper