Forrige Neste

Praktisk info

Her finner du praktisk informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss.

Høydekrav


Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød. Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:

Orange: Over 80 cm.
Grønn/mørkgrønn: Over 110 cm.
Rød/blå: Over 140 cm.
Fjellvåken: Over 140 cm.

Alle som skal klatre i klatreparken må fylle ut og levere egenerklæring. Egenerklæringen gjelder for hele sesongen. Ved gruppebesøk kan en ansvarlig fylle ut for hele gruppen.

Fyll ut Egenerklæring

Kjøp billetter på nett


I år selger vi kun billetter på nett. Nå kan du kjøpe billett samme dag enten hjemmefra eller når du kommer til klatreparken. Men jo før jo bedre, da det kan fort bli fullt i sommersesongen. Vis kvittering med QR kode ved ankomst og få utdelt utstyr med det samme.

Kjøp billetter her

Les våre kjøpsbetingelser

Sikkerhet


All aktivitet hos Høyt & Lavt er kvalitetssikret gjennom våre rutiner og internkontroll. Klatreapparatene kontrolleres årlig og er godkjent av Statens Jernbanetilsyn. Sikkerhet er første prioritet i vår virksomhet og vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring. Vi setter stor pris på tilbakemelding om det skulle være noe å utsette på deres opplevelse hos oss!

Vær & Bekledning


Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Man blir fort varme av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne. Klær med snorer som kan henge seg fast (hettegensere o.l.) anbefales ikke. Langt hår må også samles i strikk e.l.

Mat & Drikke


Vi har en liten kiosk som har lik åpningstid som klatreparken. Det er enkle kioskvarer til salgs; is, diverse kalde og varme drikker samt et utvalg snacks.

Forskriften for brannforebygging:
Det er i tidsrommet 15. april til 15. september forbudt å gjøre opp ild i eller i nærheten av skog og annen utmark uten tillatelse fra kommunen.

Overnatting


Foreløpig tilbyr vi ikke overnatting i klatreparken.

Men vi kan anbefale Kristiansand Feriesenter ytterst i Kristiansands fantastiske skjærgård som et godt alternativ:
Et 5-stjernes feriesenter med 250 plasser for campingvogn, bobil og telt. De har også flotte leiligheter, hytter og motellrom med totalt 250 sengeplasser.

Og hvis du ønsker hotell så er Scandic Kristiansand Bystranda, Sørlandets største og nyeste hotell et supert alternativ. Hotellet ligger sentralt i byen og vegg i vegg med Aquarama – badeland med SPA og treningssenter. Reserver rom på www.scandichotels.no/KristiansandBystranda

Praktisk info for grupper