Forrige Neste

Praktisk info

Her finner du praktisk informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss.

Høydekrav


Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød. Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:

Orange: Over 80 cm.
Grønn/mørkgrønn: Over 110 cm.
Rød/blå: Over 140 cm.
Fjellvåken: Over 140 cm.

Alderskrav


Barn under 6 år som er over 110 cm må følges og ha med seg en ansvarlig voksen opp i grønne løyper (høydekrav: 110 cm).

Barn under 10 år som er over 140 cm må følges og ha med seg en ansvarlig voksen opp i blå, rød (høydekrav 140 cm).

Viktig informasjon


Adgang til klatreløypene er ikke tillatt for personer som:

  • veier mer enn 120 kg
  • er gravide
  • er påvirket av alkohol eller andre rusmidler

Alle som skal klatre må delta på opplæring i klatreparken og sette seg inn i og følge klatreparkens regler.

Det er gratis å være i klatreparken for de som ikke skal klatre.

Kjøp billetter på nett


Vi selger billetter på nett og du kan kjøpe billett samme dag, enten hjemmefra eller når du kommer til klatreparken. Men jo før jo bedre, da det kan fort bli fullt i sommersesongen. Vis kvittering med QR kode ved ankomst og få utdelt utstyr med det samme.

Kjøp billetter her

Les våre kjøpsbetingelser

Sikkerhet


All aktivitet hos Høyt & Lavt er kvalitetssikret gjennom våre rutiner og internkontroll. Klatreapparatene kontrolleres årlig og er godkjent av Statens Jernbanetilsyn. Sikkerhet er første prioritet i vår virksomhet og vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring. Vi setter stor pris på tilbakemelding om det skulle være noe å utsette på deres opplevelse hos oss!

Vær & Bekledning


Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Du blir fort varm av all aktiviteten. Ta med deg ekstra klær i en sekk så kan du ta på deg ekstra klær ved behov. Joggesko eller tursko med god såle er det beste å klatre i. Det går fint å klatre når det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne. Klær med snorer som kan henge seg fast (hettegensere o.l.) anbefales ikke. Langt hår må også samles i strikk.

Mat & Drikke


Vi har en liten kiosk som har lik åpningstid som klatreparken. Det er enkle kioskvarer til salgs; is, diverse kalde og varme drikker samt et utvalg snacks.

Forskriften for brannforebygging:
Det er i tidsrommet 15. april til 15. september forbudt å gjøre opp ild i eller i nærheten av skog og annen utmark uten tillatelse fra kommunen.

Turer i området


Overnatting


Foreløpig tilbyr vi ikke overnatting i klatreparken.

Vi kan anbefale Kristiansand Feriesenter ytterst i Kristiansands fantastiske skjærgård som et godt alternativ:
Et 5-stjernes feriesenter med 250 plasser for campingvogn, bobil og telt. De har også flotte leiligheter, hytter og motellrom med totalt 250 sengeplasser.

Ønsker du å overnatte på hotell er Scandic Kristiansand Bystranda, Sørlandets største og nyeste hotell et supert alternativ. Hotellet ligger sentralt i byen og vegg i vegg med Aquarama – badeland med SPA og treningssenter. Du kan reservere rom her.

Praktisk info for grupper