Teambuilding – Gjør noe gøy sammen!

Sett samarbeid og lagfølelse i fokus og bestill teambuilding hos

Høyt & Lavt Lillestrøm!

Ønsker du i tillegg mat og drikke, kan vi gjøre dette til en «heldags» hos oss. Ta kontakt på booking@smakfulleevent.no så lager vi et opplegg perfekt for deg og din gruppe.

Aktivitetene du kan velge mellom


Femkamp

Med inspirasjon fra «Mesternes mester» og «71 grader nord» setter vi sammen morsomme aktiviteter som utfordrer og får frem smilet til deltagerne. Blant annet har vi øksekast, melkespann-holding, domino, labyrint m.m. Vi deler inn i lag og lar dere konkurrere mot hverandre. Les mer om femkamp her.

 

Zipline

Har dere liten tid kan vi anbefale en tur i zipline eller et hopp med fritt fall fra tårnet vårt på 23 meter.

Høyt & Lavt Lillestrøm har hele 41 zipliner i ulik lengde og høyde, så her er det mye å velge i. Vår tøffeste zipline starter på 23 meter over bakken og er også parkens lengste. Les mer om zipline her.

 

Klatrepark med sele

En Høyt & Lavt park består av aktivitetsløyper som henger på ulik høyde mellom trærne med både balanse- og koordinasjonsøvelser i tillegg til de populære ziplinene.

Løypene er merket med fargekoder og varierer i høyde og vanskelighetsnivå, og våre instruktører har god erfaring med å tilpasse aktivitetene til akkurat din gruppe. Vi har 20 løyper og over 40 zipliner i parken, så det er mye å velge i. Les mer om aktivitetsløypene her.

Vi anbefaler å sette av tre timer, da har du god til å ha det gøy sammen. Dere kan kjempe i femkamp, men likevel ha tid til å teste høydeskrekken med sikkerhetsutstyr i aktivitetsløypene våre.

Teambuilding kan være så mye, og hos oss kan dere velge hvor mye tid og hvor vanskelig dere ønsker at aktivitetene skal være. Noen liker å bli skikkelig slitne og tar den tøffeste utfordringen, mens andre synes det bare er hyggelig å gjøre noe sammen utenfor arbeidsplassen.

Priser


Femkamp eller zipline

Tid: 1,5 t
Pris: Fra kr 450,- p.p (minimum 10 personer)

Teambuilding

Inkluderer aktivitet med sele, zipline og femkamp.

Tid: 3 t
Pris: Fra kr 500,- p.p. (minuimum 15 personer)

 

Ønsker du servering eller møterom har vi flere muligheter, se lenker under eller ta kontakt.

Møterom


Vi har et flott møterom i vår nye kafébygning med moderne AV-utsyr. Her er det plass til ca 45, men for møte med projektor anbefaler vi ikke mer enn 25 personer. Vi har også en stor lavvo hvis det ikke er behov for projektor.

Er dere flere eller ønsker en annen setting for møtet kan vi anbefale vår egen konferansegård Smakfulle Rom som ligger ved innkjøringen til Høyt & Lavt.

Smakfulle Rom - konferansegård med overnatting


Smakfulle Rom byr på lekre, moderne møterom med alle fasiliteter og plass til små og store grupper fra 15 til 120 personer. Et dedikert kjøkken, kjent for gode smaksopplevelser, og 15 unike hotellrom med høy standard.

Garderobeanlegget med dusjer og badstue gjør at gjestene kan kombinere aktiviteter med et godt måltid hos Smakfulle Rom.

 

Kontakt oss


Les mer om hele tilbudet vårt her: