Teambuilding i Klatrepark

Hva er en klatrepark


Høyt & Lavt Lillestrøm består av 20 aktivitetsløyper som henger på ulik høyde mellom trærne. Aktivitetsløypene består av både balanse- og koordinasjonsøvelser i tillegg til de 40 populære ziplinene.

Løypene er merket med fargekoder som sier hvilken vanskelighetsgrad løypa har, fra oransje til grønn, blå, rød og sort. Her er det løyper som passer for nivåer. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta på aktivitetene. Deltagerne blir utstyrt med klatresele og hjelm og må gjennom et sikkerhetskurs før de går ut i løypene. Sort løype passer for svært godt trente personer og brukes sjelden i teambuilding.

Teambuilding


Aktivitetsløypene passer veldig godt til teambuilding. Mestring og samarbeid står i fokus og det kommer naturlig for deltagerne å passe på hverandre og hjelpe hverandre underveis.

Vi har relativ enkle løyper som går rett over bakken til mer fysisk krevende løyper høyt opp mellom trærne. Vi ser an gruppa før vi bestemmer oss for hvilke løyper vi skal gå. Noen ganger er det nødvendig å dele opp gruppa for å tilpasse mestringsnivået.

Vi anbefaler å kombinere aktiviteter i trærne med teambuilding på bakken først. En slik aktivitesdag varer omkring tre timer, men den kan også vare lenger dersom det er ønskelig. Du kan lese mer om teambuilding her.

Kontaktinfo


Kontakt arrangementsansvarlig Cathrine Resch-Karlsen for spørsmål og bestilling av aktiviteter, servering og møterom.

E-post: lillestrom@hoytlavt.no
Telefon: 41 37 38 15