Vi har åpent for bedriftsmarkedet hele året. smakfulleevent.no administrerer og planlegger din perfekte dag i parken. Ta kontakt på booking@smakfulleevent.no for info og spørsmål.

Kickoff med de ansatte?

Aktiv og morsom dag tilrettelagt alle, men uten masse forberedelser fra din side? Du har kommet til rett sted! Smakfulleevent.no administrerer alle bedriftsarrangement hos oss og vi kan nå tilby full pakke fra transport tur/retur, møterom, et bredt utvalg aktiviteter, middag, underholdning og overnatting. Ta kontakt på booking@smakfulleevent.no for info.

Legg ditt arrangement til Høyt & Lavt og få en uforglemmelig opplevelse!


Velkommen til en eventyrlig opplevelse i skogen med deilig mat og aktiviteter tilpasset alle nivåer!

Aktiviteter

Om du vil spise, leke, trene, klatre, bygge, hoppe eller tenke, har vi tunet og skogen tilgjengelig for en personlig tilpasset knalldag for deg og dine!

  • Vi kjører femkamp med eksempelvis tårnbygging, øksekast, stigegolf og pusling.
  • Mellom trærne slynger det seg  42 zipline og 20 aktvitetsløyper tilpasset de fleste nivåer.
  • Hopp fra 23 meters svalestup om du tør!
  • Gå natursti(2 el. 2,6 km)med quiz tilpasset dere.
  • Nyt tunet med svelesteking på takke eller hva med pølser på O-grillen om dere trenger en pause.

Her er mulighetene mange og gode!

Mat og servering

I parken serveres det grillmeny, rustikk gryte eller tapas,  i Lavvoen, grillhytta, kafeen eller alle tre stedene, alt ettersom hvor mange dere er.
Maten produseres av våre dyktige kokker, av kortreiste råvarer,  på Konferansegården Smakfulle Rom som er lokalisert like ved.
Parken har alle rettigheter.

Fagdel

I Klatretunet Kafe er det AV utstyr tilpasset de mindre gruppene, er dere mange kan dagen kombineres med en møtedel i konferansesalen på Smakfulle Rom.
En fagorientering kan også tilpasses på poster i naturstien.

Med tid sammen på et stort område med frisk luft og duften av grantrær i nesen, aktiviteter som passer de aller fleste og deilig mat, legger glade ansatte tilrette ett flott arrangement med sikkerhet og godt humør for alle i fokus.
Er dette noe for dere?
Ta kontakt med oss så lager vi et opplegg.

Kontakt oss


Les mer om mulighetene våre: