Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

Barn under 12 år skal være i følge med en ansvarlig voksen i løypene.
Vi anbefaler min 1 voksen per 4 barn. Dere må hjelpe oss med å holde disse reglene. Dette er vi strenge på.

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetiden.

Parken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Derfor kan det blir fullt. Du kan sikre deg plass ved å Kjøpe billett på nett for å sikre deg plass. Er det ikke ledig billetter på nettsidene våre er vi dessverre fullbooket.

Vi har gratis parkering rett ved parkområdet. Følg skilting.

Nei. Gravide kan ikke klatre i klatreparken, men du kommer gratis inn og kan følge med fra bakken.

Drop-in er når man kommer til parken uten forhåndbestilling. I motsetning til de som har forhåndsbestilt billett, er man ikke garantert plass. På dager med regulær åpningstid legges ikke forhåndssolgte billetter ut til salg i vår butikk.

Nei. Vi har dessverre ikke lading for elbil. Nærmeste hurtiglader finner du hos First Camp Bø, 2 min kjøring, østover for klatreparken.

Vi aksepterer de fleste betalingskort og Vipps. Nå tar vi ikke imot kontanter. Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

Vi har servering fra vårt Servicehus i ordinær åpningstid. Her finner du et enkelt utvalg retter og du  får også kjøpt is, drikke og et utvalg snacks. Om det skulle være behov for mer mat eller middager ligger First Camp Bø – Telemark et steinkast unna der er det full servering.

Nei. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i parken, trenger ikke å kjøpe dagskort eller reservere plass. Vi har et flott turområde og etablert stinettverk hvor en kan oppleve parken fra bakkenivå.

Det er tillatt å nyte egen medbrakt mat og drikke ute der det er oppsatte benker. Vi har også flotte uteområder hvor du kan nyte matpakka. På grunn av brannfare tillater vi ikke bruk av engangsgrill eller grillkull. Det er dessverre ikke mulighet til å grille hos oss.

Ja, du kan ha med hunden din i klatreparken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd.

Klatreparken har anledning til å ta i mot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd. For spørsmål send oss en mail: bo@hoytlavt.no

 

Det er et anerkjent symbol som du kan velge å ha på deg, som et bånd rundt hånden, for å vise til de rundt deg at du har en ikke synlig funksjonsnedsettelse. Ikke alle funksjonsnedsettelser er synlig for de rundt. Derfor har vi i klatreparken Solsikkemerket som er et bånd vi deler ut til de som ønsker det. Båndet er en diskre måte å vise at du kan ha behov for litt ekstra tid, hjelp eller assistanse fra oss som jobber i klatreparken.

Ønsker du et Solsikkebånd? Da ber du om det når du sjekker inn i klatreparken for dagen. Spør oss om vi kan hjelpe deg med noe.

Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftsstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

Følg oss på facebook for oppdateringer! https://www.facebook.com/hoytlavtbo

Om parken skulle tømmes før åpningstiden som står på hjemmesiden så kan det skje at parken stenger tidlig. Dette er dog sjeldent, men skulle du være følg oss på facebook for oppdateringer! https://www.facebook.com/hoytlavtbo