Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Nett & Sprett – for barn

Nett & Sprett – aktivitet for barn

Årets nyhet er en aktivitet som er perfekt for de minste barna i familien! Nett & Sprett er også aktivitet plassert høyt og lavt, med lek og moro i nett med innhold av sprett. Mange tenker at det er mye utstyr som skal på og av; seler og hjelm, kanskje det blir mye venting og…. Langt ifra! I Nett & Sprett kan barna springe rett inn etter å ha fått billettbånd på hånden og glemme alt annet enn lek. 

Underveis i lekeparken vil de møte på nettbruer, små spennende stolpehytter som de kan gjemme seg i. Lengre inn i parken finner de korte og lange sklier for å komme seg ned til bakken igjen. Kanskje de klarer å finne en liten labyrint også om de leter litt i første etasjen av utkikkstårnet?

Sprettboks – aktivitet for barn

Glem trampolineparken for vi har Sprettboks! Dette er årets nye aktivitet og er akkurat som av navnet; En boks med masse sprett i. Det kan minne om en trampoline, men dette er ute i naturen og det er plass til flere sammen. Gjør deg klar til spenstige og morsomme hopp, sprett og ballspill.
Sprettboks finner du i klatreparken i Lillestrøm og i Vestfold.

En aktiv dag sammen med barna

Lenge siden dere har vært på utflukt med barna? Eller hatt litt dårlig tid til å være ute i frisk luft? Da kan en dag hos Høyt & Lavt være akkurat det dere trenger. Alle aktivitetene for små og store barn er ute i frisk luft i naturlige omgivelser. Glem tid og sted – tilbring tid sammen og bli med på leken. Her ligger alt tilrette for å dele opplevelser sammen.

Merk at Nett & Sprett tilbudet varierer i disse parkene:

Høyt & Lavt Lillestrøm er det en Sprettboks.

Høyt & Lavt Vestfold finnes en Sprettboks, en nettpark med hytter, sklier, bruer, hoppepute og et høyt utkikkstårn.

Besøk en Høyt & Lavt Klatrepark