Små eventyrere, store eventyr

Nett & Sprett – lek for barn

De minste i familien fortjener å ha det like moro som de eldre barna. Derfor har vi utviklet Nett & Sprett – hvor barna kan leke og å ha det gøy i ulike nett med muligheter for spenstige sprett. Nett & Sprett krever ikke noen form for utstyr eller opplæring. Her kan barna løpe rett inn etter å ha fått billettbåndet på hånden og leke så mye de vil. 

Underveis i Nett & Sprett-lekeparken vil barna møte på broer av nett og små, koselige stolpehytter som de kan gjemme seg i. Lengre inn i parken finner de korte og lange sklier for å komme seg ned til bakken igjen. Kanskje de klarer å finne en liten labyrint, også? Vi tror det er store muligheter for det – hvis de leter litt i førsteetasjen i utkikkstårnet.

Nett & Sprett er lek og moro for de minste barna.

Sprettboks – aktivitet for barn

Ikke et vondt ord om trampolineparker, men vi mener vi har noe som er enda morsommere: en sprettboks! Sprettboksen kan minne om en trampoline, men den står ute i naturen og har plass til flere barn som hopper sammen. Her er det bare å gjøre seg klar til spenstige og morsomme hopp, sprett og ballspill. Du finner sprettboks i klatreparkene våre i Lillestrøm og i Vestfold.

Aktiv familie

Har dere lyst på en utflukt sammen med barna? Høyt & Lavt kan tilby alt dere trenger til en perfekt dag i frisk luft. Alle våre aktiviteter foregår utendørs i naturlige omgivelser. Glem tid og sted og bli med på leken! Vi kan love at dere skaper nye minner sammen

Aktivitet for små barn hos Høyt & Lavt Klatreparker

Merk at Nett & Sprett tilbudet varierer i disse parkene:

Høyt & Lavt Lillestrøm er det en Sprettboks.

Høyt & Lavt Vestfold finnes en Sprettboks, en nettpark med hytter, sklier, bruer, hoppepute og et høyt utkikkstårn.

Opplev Nett & Sprett i disse klatreparkene