Årets beste skoledag

Ta med klassen til Høyt & Lavt klatreparker for en luftig dag blant tretoppene!

Klatring for skoleklasser

En dag hos Høyt & Lavt er en perfekt skoleavslutning, bli-kjent-tur eller aktivitetsdag for skoleklasser på alle trinn. Her får elevene oppleve lek, læring og mestring gjennom klatring, fysisk aktivitet, gledeshyl og krumspring i klatreløypene. Dette er dagen det er lov til å være ute og glemme mobilen. Dette er dagen hvor elevene kan flytte sine egne grenser ­– sammen med gode klassekamerater.

Opplæring

Alle elever og lærere som skal klatre hos Høyt & Lavt får en kort sikkerhetsopplæring. Deretter må alle klatre i en opplæringsløype mens en av våre instruktører følger med. På sikkerhetsopplæringen får alle en innføring i klatreparkens regler og en gjennomgang av sikkerhetsutstyret (klatresele, klatrehjelm og hva vi sikrer oss med). Når opplæringen og opplæringsløypa er gjennomført, kan elever og lærere velge fritt hvilke klatreløyper de vil prøve seg på.

Klatring for skoleklasser: ziplines og hoppetårn

Skoleklasser som besøker oss kan selvsagt prøve våre ziplines! Alle Høyt & Lavt-klatreparkene har satt opp ziplines som morsomme hindre i klatreløypene. Dermed blir det mange muligheter til å kjøre flere luftige zipliner gjennom skoledagen. Kanskje kan elevene også får se læreren sprelle med beina høyt til værs i en zipline? Her har voksne lov til å leke!

Gjennom hele dagen er det instruktører ute i klatreparken som hjelper de som måtte ha behov for det. Vi deler ut mange tips og triks – slik at du klarer det du selv trodde var umulig.

Grupperabatt for skoleklasser

Vil du ta med klassen på skoleklatring? Høyt & Lavt Klatreparker tilbyr grupperabatt!

  • Grupper over 20 personer får grupperabatt
  • Grupper opp til 19 personer kan også besøke oss i åpningstid for grupper, men betaler ordinær pris
  • Grupper under 10 personer

Trykk på klatreparken dere vil besøke 👇🏻