Høyt & Lavt Klatreparker

Klatring for barn, ungdom og voksne

Hva er en Høyt & Lavt klatrepark?

En klatrepark er noe helt annet enn en tradisjonell fornøyelsespark. Hos oss skal du ikke sitte stille i en karusell, men bruke hele kroppen og være aktiv under åpen himmel. Her er du høyt & lavt hele dagen –og vi tør å påstå at frisk luft og gøy med andre gjør noe med deg!

Høyt & Lavt har et nært forhold til norsk friluftsliv – og vi ser på klatreparkene våre som en fin treningsarena for enda større eventyr i norsk natur. Kanskje du får enda mer lyst til å dra på turer i skog og fjell etter et besøk hos oss?

Klatreløypene våre

Klatreløypene våre er bygget oppe i trær eller stolper i skogen. Underveis i klatreløypene møter du morsomme hindre som utfordrer både balansen, koordinasjonen og komfortsonen din. Eller som vår gründer Hasse selv sier det:

«Vi vil demokratisere ekstremsport – og skaper store opplevelser for alle.»

Med det mener han at alle kan finne klatreløyper de kan trives i hos Høyt & Lavt Klatreparker.

Klatreløypene våre har fargekoder som viser vanskelighetsgraden –  fra oransje (som er lettest) via lys grønn, grønn, blå, rød og til slutt svart (som er vanskeligst). Her finner du klatreløyper som passer til ulike aldre, høyder og ambisjonsnivå og som er tilpasset klatring for barn, ungdom og voksne.

Les mer om hvordan vi bygger klatreparker

klatring-for-familier

Klatring for barn, ungdom og voksne

Hvem kan klatre hos oss? Klatreparkene våre er for alle – både store og små. Det spiller ingen rolle hvilken form du er i eller om du aldri har klatret før. Hos oss kan besteforeldre klatre sammen med barnebarna, venner kan skape nye minner sammen – og kollegaer kan ta arbeidsplassen sin til helt nye høyder.

Ditt første besøk hos Høyt & Lavt Klatreparker

Vi gir selvsagt trygg og god opplæring til alle våre gjester. Hvis du har høydeskrekk, hjelper vi deg gjerne med å kurere den. I opplæringen viser vi deg hvordan klatreutstyret fungerer og sjekker at klatreselen din sitter slik den skal. Til slutt går du gjennom en opplæringsløype – som ligger bare noen meter over bakken.

Etter opplæringen kan du klatre en grønn løype – før du velger akkurat de klatreløypene du selv ønsker. Spør gjerne oss som jobber i klatreparken om tips, triks og noen oppmuntrende ord. Det synes vi er ekstra moro. Vi er her for å gi deg en eneste stor opptur!

klatring-for-barn-ungdom-og-voksne

Hvor finner jeg en Høyt & Lavt klatrepark?

Høyt & Lavt tilbyr klatreparker over store deler av landet – fra Kristiansand i sør til Krokstrand i nord. Og vi bygger stadig nye!

Sjekk oversikten her, så finner du din nærmeste klatrepark 👇🏻