Hoppetårn

Vær fallskjermhopper for en dag!

Hoppetårn! Er ikke dette et fantastisk ord? Den som først satte sammen verbet «hoppe» og substantivet «tårn» gjorde en liten genistrek. Ordet skaper så mange forventninger, så mye spenning, så mye entusiasme. Hva det er? Jo, det er kort fortalt et tårn – bygget i tre – som du kan hoppe fra. Det spiller nesten ingen rolle hvor høyt tårnet er. Det kiler uansett i magen når du står der – på kanten – og lurer på om du skal kaste deg utfor. Og vi i Høyt & Lavt har flere hoppetårn som kan få selv den tøffeste til å kjenne på litt skjelving i beina!

Sjekk utsikten fra hoppetårnet Himmelfallet hos Høyt & Lavt Vestfold

Opplev sug i magen i våre hoppetårn

Hoppetårn ligger vårt hjerte nært – ikke minst fordi vår gründer Hasse selv var fallskjermjeger i Forsvaret og brukte ulike hoppetårn som trening der. Hoppetårnene tar deg muligens litt ut av komfortsonen, men gir pur glede og enorm mestringsfølelse til alle som tør å prøve. Vi har satset på hoppetårn hos Høyt & Lavt Klatreparker. Derfor har de fleste av våre klatreparker hoppetårn.

Opplæring

Hoppetårnene fungerer slik: først får du utdelt en klatresele og riktig utstyr. Deretter får du god og trygg opplæring. Ute i klatreløypene kan du velge å oppsøke et hoppetårn – og kaste deg utfor. Suget i maget er ubeskrivelig – du må nesten oppleve det selv. Det tar ikke lang tid før du er trygt nede på bakken og får lyst til å hoppe én gang til.

Hoppetårn i klatreløypene

Hoppetårnene hos Høyt & Lavt Klatreparker er gjerne plassert ute i klatreløypene. Vi har ulike høyder du kan prøve deg på – og du bestemmer selvsagt selv hvilken høyde du er komfortabel med. Start gjerne i de lavere klatreløypene om du kjenner litt på høydeskrekken – så kan du utfordre deg selv ved å prøve ut noen hoppetårn etterhvert. Spør en instruktør om du vil ha tips i din lokale klatrepark. Vi hjelper deg gjerne med å klare det du selv trodde var umulig!

Prøv Madam Felle hos Høyt & Lavt Bergen!

Fritt fall følelse hos Høyt & Lavt