Om oss: Høyt & Lavt Klatreparker

Du kan besøke Høyt & Lavt Klatreparker på 19 forskjellige steder i Norge. Vi elsker naturen og klatreparkene våre er derfor bygget inn i skogen og terrenget. Her kan du glede deg over spennende ziplines, morsomme hindre og utfordringer som tar deg høyt opp under løvverket!

Kontaktinfo


Nøkkelpersoner


Hans Christian Wilson

Grunder & etablerer av H&L hcw@hoytlavt.no 991 05 958

Trond Fagerland

Administrerende direktør Høyt & Lavt Gruppen trond@hoytlavt.no 900 31 509

Olav Tarjei Valebjørg

Markedssjef Høyt & Lavt Gruppen olav@hoytlavt.no 959 31 530

Om oss


Høyt & Lavt Klareparker: Klatring for alle

Vi er en nasjonal leverandør av unike klatreparker og aktivitetsbaserte opplevelser. Våre klatreparker er bygget for å fremme sunne og morsomme aktiviteter for alle, uavhengig av erfaring. Høyt & Lavt Klatreparker tilbyr spennende opplevelser for hele familien, bedriften, deg og dine venner. I våre klatreparker kan du utforske, mestre og lære blant tretoppene. Hos Høyt & Lavt skaper vi uforglemmelige minner – sammen.

Historien om oss: Høyt & Lavt Klatreparker

Våre verdier

Vi digger å klatre, men vi bryr oss også om verden rundt oss.

  • Trygg: Hos oss går sikkerheten først – både for deg og planeten vår. Vi kjemper for rettferdighet og jobber for en mer ansvarlig forbrukerkultur.
  • Grundig: Vi tar ingenting for gitt. Når vi bygger klatreparkene følger vi etiske og bærekraftige retningslinjer.
  • Fremoverlent: Vi tror på forandring og er alltid på jakt etter nye måter å gjøre klatringen enda mer spennende og aktuell for våre kunder.
  • Inkluderende: Alle er velkomne hos oss, uansett hvem de er. Vi jobber for rettferdige arbeidsforhold og inkludering i alle ledd.
  • Rå: Hos Høyt & Lavt tør vi å by på oss sjøl og vi tar en utfordring på strak arm!

Så når du tar på deg klatreutstyret hos oss, så vet du at du støtter en virksomhet som jobber med bærekraftsmål og tar samfunnsansvar.

Vil du vite mer om oss i Høyt & Lavt Klatreparker?

Ta kontakt med klatreparken nærmest deg!