Teambuilding til topps

Ta med kollegaene dine på en luftig dag med lek, mestring og fellesskap! Våre klatreparker rundt om i landet står klar til å ta dere med opp i høyden (eller ned i terrenget om dere vil!).

Energisk teambuilding hos Høyt & Lavt Klatreparker

Teambuilding hos Høyt & Lavt byr på leken puls og masse ny energi! Mange tenker at man må reise langt bort når det skal bygges team i jobbsammenheng. Vi tror ikke dere trenger å reise lenger enn til nærmeste klatrepark. Det er utrolig hva man kan få til med en hel arbeidsdag hos oss. Hos oss er naturen det viktigste møterommet. Vi har alltid frisk luft og fine farger rundt oss!

Teambuilding med faglig fokus

I Høyt & Lavt har vi lang erfaring med å skreddersy opplegg og aktiviteter for bedrifter i mange ulike bransjer. Hos flere av våre klatreparker tilbyr vi bedriftskunder opplegg med faglig fokus. Vi har gode erfaringer med kommunikasjonsverktøyet «Diversity Icebreaker». Dette er en morsom, spennende og – ikke minst – uhøytidelig måte å bli bedre kjent med organisasjonen og kollegaene på. Dette tar vi med oss inn i spennende aktiviteter som holdes ute i det fri. Hos oss skaper dere nye minner – sammen.

Teambuilding på høyt & lavt nivå

Vi har stor respekt for at noen tenker at klatreløypene og ziplinene er litt skumle. Derfor tilbyr vi en rekke morsomme og spennende aktiviteter på bakkenivå, også. Dette er oppgaver som vil gi dere alt fra teoretiske utfordringer til noen litt mer aktive samarbeidsoppgaver. Alle våre teambuildinger blir uansett holdt ute i frisk luft og i naturlige omgivelser.

Jakten er teambuildingen som passer for hele gruppa

Aktiviteter og møterom

Noen velger å kombinere møter og teambuilding hos oss. Hvis dere har sittet stille i et møterom en hel dag, kan et besøk hos Høyt & Lavt være akkurat den pausen og oppkvikkeren dere trenger.

teambuilding-for-bedrifter-laginnsats-og-leker

Teambuilding for bedrifter

Vi har 19 klatreparker i Norge hvor du og teamet ditt kan prøve ut klatreløypene, men også lære mer om samarbeid og kommunikasjon. Så, er du klar for å arrangere teambuilding for din bedrift?

Finn din lokale klatrepark og inviter kollegaene dine med på årets beste arbeidsdag! 👇🏻