Teambuilding til topps

Våre klatreparker rundt om i landet står klar til å ta i mot deg og dine kollegaer. Vi garanterer en luftig dag med lek, læring, mestring og fellesskap.

Besøk klatreparker nær deg

Det er mange måter å gjennomføre teambuilding på. Det som er helt sikkert, er at teambuilding hos Høyt & Lavt byr på høy puls og masse ny energi. Mange tenker at man må reise langt bort når det skal bygges team i jobbsammenheng. Vi tror ikke dere trenger å reise lenger enn til nærmeste klatrepark. Det er utrolig hva man kan få til med en hel arbeidsdag hos oss. Hos oss er naturen det viktigste møterommet. Og vi har alltid frisk luft.

Vi har 18 klatreparker i Norge hvor du og teamet ditt kan prøve ut klatreløypene, men også lære mer om samarbeid og kommunikasjon. I Høyt & Lavt har vi lang erfaring med å skreddersy opplegg og aktiviteter for bedrifter i mange ulike bransjer.

Teambuilding med faglig fokus

Hos flere av våre klatreparker tilbyr vi bedriftskunder opplegg med faglig fokus. Vi har gode erfaringer med kommunikasjonsverktøyet «Diversity Icebreaker». Dette er en morsom, spennende og – ikke minst – uhøytidelig måte å bli bedre kjent med organisasjonen og kollegaene på. Dette tar vi med oss inn i spennende aktiviteter som holdes ute i det fri. Hos oss skaper dere nye minner – sammen.

Teambuilding – lavt

Vi har stor respekt for at noen tenker at klatreløypene og ziplinene er litt skumle. Derfor tilbyr vi en rekke morsomme og spennende aktiviteter på bakkenivå, også. Dette er oppgaver som vil gi dere alt fra teoretiske utfordringer til noen litt mer aktive samarbeidsoppgaver. Alle våre teambuildinger blir uansett holdt ute i frisk luft og i naturlige omgivelser.

Aktiviteter og møterom

Noen velger å kombinere møter og teambuilding hos oss. Hvis dere har sittet stille i et møterom en hel dag, kan et besøk hos Høyt & Lavt være akkurat den pausen og oppkvikkeren dere trenger.