Slipp instinktene løs i Høyt & Lavt Jakten!

Sist oppdatert: mars 12, 2024

Høyt & Lavt Jakten er en utendørs teambuilding full av aktivitet. Her møtes dere i en konkurranse som tester lagets samarbeidsevner og kreativitet!

En rå teambuilding full av aktivitet

Trigges du av en ny utfordring, eller ligger du lavt i terrenget? Kanskje du er helt rå på å holde hodet kaldt mens du hører andres gledeshyl i ziplinene på tvers av klatreparken? Uansett hvor du befinner deg på skalaen, så er det alltid rom for deg og dine ferdigheter i Høyt & Lavt Jakten! 

Høyt & Lavt Jakten er en aktiv teambuilding for grupper med variasjon i nivå og erfaring med klatring. Jakten tilpasses grupper på mellom 12 og 30 personer og varer i omtrent 2,5 timer.

teambuilding for bedrifter

Dette er Høyt & Lavt Jakten

I Høyt & Lavt Jakten er både klatring, oppgaveløsing og bokstavjakt viktige komponenter for fremgang. Jakten går nemlig ut på å samle inn poeng ved å løse oppgaver og finne bokstaver i klatreparken. Av bokstavene skal dere lage så mange ord som dere klarer. 

Du velger selv om du vil lete etter bokstaver i tretoppene eller i nede i klatreparken. I Høyt & Lavt Jakten er hver og en i gruppa nøkkelen til lagets suksess. Så uansett om du er våghalsen i trærne, oppgaveløseren på bakkenivå eller den kreative sjelen i teamet, så er du en viktig del av laget.

Ta kontakt for å finne tid og sted for jaktstart.

høyt & lavt jakten

5 grunner til å velge Høyt & Lavt Jakten

Bortsett fra bedre humør og samhold i gruppa, så synes vi dette er noen gode grunner:

  • Konkurransespill: Kjenn adrenalinet når jakten mot det andre laget er i gang.
  • Kreativite utfordringer: Bruk kroppen for å finne bokstavene og la hodet jobbe med å sette sammen ordene som gjør at dere går av med seieren som skogens kongler!
  • God driv: For hver bokstav er dere nærmere seier, og energien øker!
  • Utendørs moro: Frisk luft og eventyr uansett vær!
  • Noe for alle: Lav terskel for deltakelse, høyt nivå av moro!

Klatring som aktiv teambuilding

Selv om Høyt & Lavt klatreparker er kjent for å tilby «luftige» opplevelser i høyden, forstår vi at ikke alle er født med klatreselen på. Derfor har vi laget Høyt & Lavt Jakten som er en aktiv teambuilding som passer for alle. Også de som liker seg best på bakken!

I Høyt & Lavt Jakten er det nemlig bare én ting som teller: lysten til å utforske og løse oppgaver i klatreparken  sammen med laget ditt. Det er en plass til deg i denne gruppeaktivitetenm, enten du foretrekker å være sporhunden som snuser opp bokstavene i terrenget eller befinner deg blant tretopp-troppen! 

teambuilding full av aktivitet

Bestill Høyt & Lavt Jakten

Høyt & Lavt Jakten er allsidig og passer til mange anledninger. Hva med en utedag med skoleklassen eller en en konkurranse mellom familiemedlemmer? Eller hva med å arrangere et utdrikningslag og lage litt kaos og moro før den store dagen? Jakten kan også være aktiviteten i en bursdagsfest eller en del av en teambuildingsdag hvor ansatte kan klokke inn noen timer i minnebanken. Mulighetene er mange!

Bli bedre kjent gjennom Jakten – teambyggingen som passer for alle som liker seg både i tretoppene og på bakken. La ordkunstnerne, klatrefantene og bakkemannskapet møtes til en spennende utfordring! 

*Teambuildingaktivitetene varierer fra park til park, ikke alle tilbyr Høyt & Lavt Jakten.

Teambuildingsaktiviteter i klatreparkene

Ta med deg kollegaene fra jobben, vennegjengen, familien eller hvem du enn ønsker å utfordre til en dag med spenning og moro. Mange av klatreparkene våre er også tilgjengelige for leie, så du og gjengen din virkelig kan utfolde dere fritt i klatreparken.

Med lokasjoner fra Kristiansand i sør til Mo i Rana i nord, er vi tilgjengelige over hele landet. Alle våre klatreparker har sin unike sjarm, og en ting er sikkert – du kan forvente deg spennende opplevelser!

Ta en titt på tilbudet i klatreparken du vil besøke.