Høyt & Lavt Klatreparker

Våre klatreparker gir deg store naturopplevelser

Hva er en Høyt & Lavt klatrepark?

En klatrepark er noe helt annet enn en tradisjonell fornøyelsespark. Hos oss skal du ikke sitte stille i en karusell, men bruke hele kroppen din og være aktiv under åpen himmel. Hos oss får du være høyt & lavt hele dagen – og vi vil påstå at det skaper de største fornøyelsene av dem alle. Høyt & Lavt har et nært forhold til norsk friluftsliv – og vi ser på klatreparkene våre som en veldig fin treningsarena for enda større eventyr i norsk natur. Kanskje du får enda mer lyst til å dra på turer i skog og fjell etter et besøk hos oss?

Våre klatreparker har mange spennende løyper oppe i trær eller stolper i skogen. Underveis i klatreløypene møter du morsomme hindre som vil utfordre både balansen, koordinasjonen og komfortsonen din. Eller som vår gründer HC Wilson selv sier det:

«Vi vil demokratisere ekstremsport – og skaper store opplevelser for alle.»

Hos oss finner alle klatreløyper de kan trives i. Klatreløypene våre har fargekoder som viser vanskelighetsgraden –  fra oransje (som er lettest) via lys grønn, grønn, blå, rød og til slutt svart (som er vanskeligst).

Hvem kan klatre i klatreparkene?

Klatreparkene våre er for alle – både store og små. Det spiller ingen rolle hvilken form du er i eller om du aldri har klatret før. Hos oss kan besteforeldre klatre sammen med barnebarna, venner kan skape nye minner sammen – og kollegaer kan ta arbeidsplassen sin til helt nye høyder.

Hvordan

Vi gir selvsagt trygg og god opplæring til alle våre gjester. Hvis du har høydeskrekk, hjelper vi deg gjerne med å kurere den. I opplæringen viser vi deg hvordan klatreutstyret fungerer og sjekker at klatreselen din sitter slik den skal. Til slutt går du gjennom en opplæringsløype – som ligger bare noen meter over bakken.

Etter opplæringen kan du klatre en grønn løype – før du velger akkurat de klatreløypene du selv ønsker. Spør gjerne oss som jobber i klatreparken om tips, triks og noen oppmuntrende ord. Det synes vi er ekstra moro. Vi er her for å gi deg en eneste stor opptur!

Hvor finner jeg en Høyt & Lavt klatrepark?

Høyt & Lavt tilbyr klatreparker over store deler av landet – fra Kristiansand i sør til Krokstrand i nord. Og vi bygger stadig nye.