I alle våre Høyt & Lavt klatreparker har vi smitteverntiltak på plass. Les mer her om de her.

Klatrepark

Våre klatreløyper gir deg store naturopplevelser

Hva

En klatrepark er noe helt annet enn en tradisjonell fornøyelsespark. Hos oss skal du ikke sitte stille i en karusell, men bruke hele kroppen din og være aktiv under åpen himmel. Hos oss får du være høyt & lavt hele dagen – og vi vil påstå at det skaper de største fornøyelsene av dem alle. Høyt & Lavt har et nært forhold til norsk friluftsliv – og vi ser på klatreparkene våre som en veldig fin treningsarena for enda større eventyr i norsk natur. Kanskje du får enda mer lyst til å dra på turer i skog og fjell etter et besøk hos oss?

Våre klatreparker har mange spennende løyper oppe i trær eller stolper i skogen. Underveis i klatreløypene møter du morsomme hindre som vil utfordre både balansen, koordinasjonen og komfortsonen din. Eller som vår gründer HC Wilson selv sier det:

«Vi vil demokratisere ekstremsport – og skaper store opplevelser for alle.»

Hos oss finner alle klatreløyper de kan trives i. Klatreløypene våre har fargekoder som viser vanskelighetsgraden –  fra oransje (som er lettest) via lys grønn, grønn, blå, rød og til slutt svart (som er vanskeligst).

Hvem

Klatreparkene våre er for alle – både store og små. Det spiller ingen rolle hvilken form du er i eller om du aldri har klatret før. Hos oss kan besteforeldre klatre sammen med barnebarna, venner kan skape nye minner sammen – og kollegaer kan ta arbeidsplassen sin til helt nye høyder.

Hvordan

Vi gir selvsagt trygg og god opplæring til alle våre gjester. Hvis du har høydeskrekk, hjelper vi deg gjerne med å kurere den. I opplæringen viser vi deg hvordan klatreutstyret fungerer og sjekker at klatreselen din sitter slik den skal. Til slutt går du gjennom en opplæringsløype – som ligger bare noen meter over bakken.

Etter opplæringen kan du klatre en grønn løype – før du velger akkurat de klatreløypene du selv ønsker. Spør gjerne oss som jobber i klatreparken om tips, triks og noen oppmuntrende ord. Det synes vi er ekstra moro. Vi er her for å gi deg en eneste stor opptur!

Hvor

Høyt & Lavt tilbyr 17 klatreparker over store deler av landet – fra Kristiansand i sør til Trondheim i nord. Og vi bygger stadig nye.

Besøk en Høyt & Lavt Klatrepark