Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Hva er en Høyt & Lavt Klatrepark?

En dag i klatreparken – en dag full av opplevelser

Er du en av de som vil glemme bråkete trafikk i byen, støvet som slår opp fra asfalten og trenger en dag med skogens ro? Da er klatreparken perfekt for deg! Vi kan ikke love ro hele tiden, for det er mye aktivitet og latter i parken. Kjenn lukta av granbar mens du suser på en zip-line mellom tretoppene. En ting vi kan love deg er at du vil være støl i muskler du ikke visste om og at du vil legge deg med et smil om munnen på kvelden. La sommerens biltur eller ferie gå innom en klatrepark, og familieaktiviteten vil bokstavelig talt nå nye høyder!

Hva er en Høyt & Lavt Klatrepark?

En klatrepark har mange utfordrende og spennede løyper som er plassert oppe i trær eller stolper ute i skogen. Du finner mange og spennende varierte hindere mellom trærne underveis i klatreløypene. Hinderne vil utfordre balansen din, koordinasjonen, fokuset og by på mye moro og utfordring som du kan dele og mestre sammen med andre. Klatreløypene er delt inn i ulike vansklighetsgrader og er fargekodet fra oransje til det vanskeligste som er svart.

Klatreparken er en aktivitet perfekt for barn, familien, unge og gamle, kollegaer og venner eller folk du bare vil ha det gøy og utfordrende sammen med i frisk luft en hel dag. Velg selv hvilke løyper du vil gå i. Start alltid med en grønn løype før du går løs på resten av klatreløypene. 

Fargekodene til løypene går fra; oransje, lys grønn, grønn, blå, rød og til slutt svart.

Har du høydeskrekk?

I alle klatreparkene blir det gitt opplæring før alle må gå igjennom en opplæringsløype, som ikke er høyere plassert enn maksimalt et par meter over bakken. Under opplæringen vil du bli bedre kjent med klatreustyret du har fått utlevert, fått selen sjekket av en instruktør og sist men ikke minst lært hvordan klatreutstyret fungerer og skal brukes. Når du er ferdig på opplæring så kan du få starte å klatre i en grønn løype før du velger akkurat de klatreløypene du vil leke og kjøre zip-liner i. Da får du et godt utgangspunkt for de neste klatreløypene og vet akkurat hva som kan vente deg innover i skogen. Spør oss gjerne i klatreparken om tips og triks! Det synes vi er ekstra moro og vi viser deg gjerne teknikken eller backer deg om du vil det. Vi har god erfaring med å kurere høydeskrekk.

Besøk en Høyt & Lavt Klatrepark