Årets beste skoledag

Bli-kjent-tur? Aktivitetsdag? Eller skoleavslutning? Hos oss vil hele klassen trives.

En dag hos Høyt & Lavt er en perfekt skoleavslutning, bli-kjent-tur eller aktivitetsdag for skoleklasser på alle trinn. Hos oss vil elevene få oppleve lek, læring og mestring – gjennom klatring, fysisk aktivitet, gledeshyl og utfordringer for alle. Dette er dagen det er lov til å være ute og glemme mobilen. Dette er dagen hvor elevene kan flytte sine egne grenser ­– sammen med gode klassekamerater.

Opplæring

Alle elever og lærere som skal klatre hos Høyt & Lavt må gjennom en kort sikkerhetsopplæring. Deretter må alle klatre i en opplæringsløype mens en av våre instruktører følger med. På sikkerhetsopplæringen får alle en innføring i klatreparkens regler og en gjennomgang av sikkerhetsutstyret (klatresele, klatrehjelm og hva vi sikrer oss med). Når opplæringen og opplæringsløypa er gjennomført, kan elever og lærere velge fritt hvilke klatreløyper de vil prøve seg på.

Skoleklasser og zipliner

Skoleklasser som besøker oss kan selvsagt prøve våre zipliner, også. Alle Høyt & Lavt-klatreparkene har satt opp zipliner som morsomme hindre i klatreløypene. Dermed blir det mange muligheter til å kjøre flere luftige zipliner gjennom skoledagen. Kanskje kan elevene få se læreren lufte seg i tretoppene?

Gjennom hele dagen er det instruktører ute i klatreparken som hjelper de som måtte ha behov for det. Vi deler ut mange tips og triks – slik at du klarer det du selv trodde var umulig.