Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Skoleklasser i klatreparken

Skoleklasser i klatreparken

En dag i klatreparken er et perfekt alternativ som skoleavslutning på våren, eller som en bli-kjent-tur på starten av skoleåret for skoleklassene. Elevene vil få en dag med mye spennende lek, klatring, fysisk aktivitet, gledeshyl og utfordringer for alle. Dette er dagen det er lov til å være ute og glemme mobilen, og dagen til å flytte sine egne grenser sammen med klassekameratene. 

Kan vi kjøre zip-liner?

Det kan dere. Alle Høyt & Lavt klatreparkene har zip-liner som hindre i klatreløypene. Det blir mange muligheter til å kjøre flere luftige zip-liner gjennom dagen. Kanskje kan dere se læreren lufte seg i tretoppene? Eller kanskje dere finner deres indre Tarzan?

Sikkerhet i klatreparken

  • Alle som skal klatre i klatreparken må igjennom en sikkerhetsopplæring først og deretter klatre i en opplæringsløype mens en instruktør følger med. 
  • På sikkerhetsopplæringen får alle en innføring i klatreparkens regler og sikkerhetsutstyr(klatresele, klatrehjelm og hva vi sikrer oss med). 
  • Når opplæringen er gjennomført, må alle klatre i en grønn løype for å bli enda bedre kjent med klatreparken før de kan få gå i valgfri løype.

Gjennom hele dagen er det instruktører ute i klatreparken på bakken som hjelper de som måtte trenge det. Vi deler ut mange tips og triks til de som klatrer, for at de skal kunne strekke seg litt ekstra.

Besøk en Høyt & Lavt Klatrepark