Close
Himmelsafari og klatring

Himmelsafari og klatring

Himmelsafari og klatring
hla-icon-ticket-bw-neg

Himmelsafari og klatring pris

Himmelsafari og kveldsklatring: 395,-
Himmelsafari overnatting og klatring dag 2: 495,-

Kjøp billett
hla-icon-time-bw-neg

Tilgjengelig i 2020

Mulighet for booking kommer.

hla-icon-about_general-bw-neg

Himmelsafari og klatring

Det er to pakkealternativ.

Himmelsafari og klatring kveld:
Pris: 395,-
Dette er inkludert:
Kveldsklatring i klatreparken kl 17:00 - 20:00
Bålkos med mat (meny kommer)
Himmelsafari kl 21:00 - 23:00

Himmelsafari, overnatting og klatring dag 2:
Pris: 495,-
Dette er inkludert:
Bålkos med mat (meny kommer)
Himmelsafari kl 21:00 - 23:00
Overnatting i gapahuk (voksne må være med)
Frokost kl 09:00
Klatring i klatreparken kl 10:00 - 15:30

hla-icon-info-bw-neg

Astronomi, romfart og klatring i klatreparken!

Dette er et perfekt opplegg for skoleklasser og lag/foreninger. Vi har fått med oss Deep Sky Exploration som vil spre sin kunnskap og interesse for astronomi og romfart til elevene. Høyt & Lavt vil ta med elevene ut og opp i trærne i klatreparken og dele sin lidenskapelige interesse for klatring og mestring i klatreløypene.

Gjør dere klare for naturopplevelser helt utenom det vanlige!

Dere skal kose dere rundt bålet med deilig mat, se opp på himmelen for en himmelsafari og lære mer om hva dere ser og ikke kan se med det blotte øye. Samtidig som at dere skal få utfordre dere i trygge og spennende omgivelser i klatreparken.

For de som ønsker, Himmelsafari, overnatting og klatring dag, blir natten tilbragt i gapahukene våre som dere finner plassert midt i hjertet av klatreparken. Gruppen selv må ha med seg voksne til å bli over natten hos oss. Les mer om gapahukene våre her.

hla-icon-about_general-bw-neg

Deep Sky Exploration

Deep Sky Exploration (DSE) er en frivillig, dugnadsbasert lokalforening i Vestfold som har som hovedformål å spre kunnskap om og interesse for astronomi og romfart på en pålitelig og forståelig måte. DSE har over 30 års erfaring med gruppe- og skolebesøk på NOVA. På en enkel og forståelig måte formidler og fenger DSE de besøkende inn i astronomiens verden. Vi vet at mange skoleelever i løpet av de siste 30 årene har brukt inspirasjon fra besøket på NOVA som et springbrett inn i en realfagbasert utdannelse, blant annet flere av dagens medlemmer av DSE.

DSE tilbyr en naturopplevelse utenom det vanlige med nærkontakt med stjernehimmelen gjennom kikkerter og teleskop. De viser frem sesongens objekter, alt fra Månen, planeter, stjernetåker, galakser, kulehoper med mer. Skulle det være overskyet og dårlig vær så trekker vi inn og viser frem en presentasjon av det vi kunne observert på himmelen.

hla-icon-info-bw-neg

PRAKTISK INFO FOR GRUPPER - Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.

hla-icon-waiver-bw-neg

EGENERKLÆRING - Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.