Stolpejakten


Er du en ivrig turgåer som er med på stolpejakten? Da kan du samle flere i området rundt klatreparken.

Høydemestringskurs


Begrenses du av høydeskrekk og er klar for en endring? Bli med høydemestringskurs hos Høyt & Lavt – dagskurset som gir deg hands-on verktøy og teknikker som kan hjelpe deg med å mestre høyden én gang for alle!

Hinderbane


På området til klatreparken finner du en stor og spennende hinderbane med mange hinder du aldri har sett før. Denne er for alle som vil prøve og du trenger ikke klatreutstyr for å leke i hinderbanen.

Hinderbanen kan alle som besøker klatreparken prøve gratis.

Tretoppvandring


Lyst til å kjenne litt på høyden, men uten å ha på klatreutstyr? Da kan du fint kose deg på en liten tretoppvandring i hjertet av klatreparken.

Tretoppvandringen er gratis for de som besøker klatreparken.

Kjærra Fossepark (Gea Norvegica Geopark)


Et steinkast fra klatreparken lokker flere unike natur- og kulturopplevelser i Kjærra Fossepark. Kåret til årets friluftsområde i 1995 og i år 2000. Familievennlig turområde – Fri adgang – Kunstutstillinger – Laksefiske – Konserter. Kjærra Fossepark er enestående innen kultur- og naturkvaliteter, og er viden kjent for det gamle kulturhistoriske laksefisket som kan tilbakeføres til 1300 tallet. Mest kjent er Kjærra fiske – teina og Mælkastet der det fiskes etter de gamle metodene. Det er en publikumsattraksjon når den tømmes ukentlig gjennom juli måned. Kjærra-amfi, de buldrende fossene med hoppende laks, og de mange konsertene og kulturarrangementer ved fossene.

Les mer om Geotur til Kjærra Fossepark her.

Nordgardsetra


Besøk Vestfolds eneste seter som fortsatt er i drift. Setra er ca 130 år gammel, men noen av bygningene ble flytta hit og er enda eldre. I gamle dager bodde budeiene fra Steinsholt på setra med sine kuer.

Nå kan du besøke setra og se på husdyrene, nyte en kopp kaffe eller deilig rømmegrøt på sommeren.

Fotturer


Lågendalen er et flott utgangspunkt for spennende fotturer langs Numedalslågen eller luftigere toppturer.