Overnatting

Her finner du alternativer for overnatting i nærheten av klatreparken.

Overnatting


Rett i nærheten av Høyt & Lavt Vestfold kan du overnatte i tretopphytte, glasscontainere, hytter, hengetelt eller dra på telttur i området. Kombiner overnatting med flere aktiviteter klatrepark, el -sykkelturer og fotturer i Lågendalen.

Tretopphytte


Hos vår samarbeidspartner på overnatting, Laagen, kan du bo inne på klatreparkens området i Tretopphytta. Nyt utsikt over Numedalslågen og få en naturopplevelse utenom det vanlige.

I Tretopphytta finner du:

  • 2 separate soveavdelinger
  • Minikjøkken med kjøleskap og koketopp
  • Peisovn
  • Toalett og dusj

Her kan du bo med familien eller venner. Det er en stor terrasse med gasspeis, stoler, bord med god plass til å spise ute eller bare slappe av i hengekøya. Vi har også et hengetelt like ved tretopphytta som kan brukes som ekstra soveplass.

Containere


Hos vår samarbeidspartner på overnatting, Laagen, kan du bo inne på klatreparkens område. Her har du stjernepanorama fra soverommet, store glassflater tett på naturen og utsikt over Numedalslågen. Alle containerne er plassert på klatreparkens område.

I Glasscontainerene finner du:

  • 2 soveavdelinger
  • Minikjøkken med kjøleskap og koketopp
  • Toalett og dusj

Det en flott terrasse med gasspeis, stoler og hengenett hvor du kan slappe av med en kaffe eller et glass vin. Vi har også et hengetelt like ved noen av containerhytta som kan brukes som ekstra soveplass.

Enkel overnatting i telt


Et steinkast unna klatreparken ligger Kjærra Fossepark. Et fantastisk friluftsområde langs elva Numedalslågen, perfekt for enkel overnatting i telt. Her gjelder allemannsretten og vi oppfordrer til sporløs ferdsel.

Det er fine korte turer langs Numedalslågen. I Kjærra Fossepark kan du blant annet se gamle fiske/fangstmetoder av laks. En fin naturopplevelse som selvfølgelig også kan kombineres med en dag eller to i klatreparken. 

Campingplasser


Klatreparken ligger en kort kjøretur fra flotte kystområder i Vestfold. Kombiner camping og bading langs kysten med et besøk til klatreparken.