Forrige Neste

Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

- Hva er åpningstidene?


Åpningstidene i parken varierer med sesongen. Oppdaterte åpningstider finner du her.

- Hva med barn i parken?


Barn under 6 år må ha med en voksen i grønne løyper. Barn under 12 år må ha med en voksen i blå, røde og sorte løyper. Vi anbefaler min 1 voksen per 4 barn. Vi kan dessverre ikke gi barn uten følge av ansvarlig voksen tilgang til de «høye løypene» i parken.

Nett & Sprett og orange klatreløyper kan voksne følge fra bakken og trenger ikke billett til det.

- Hva slags opplæring får jeg?


Alle som skal klatre i klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong.

- Kan det er bli fullt i parken?


Klatreparken vår har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Derfor kan det blir fullt. Du kan sikre deg plass ved å kjøpe billett i god tid på nettsidene våre. Er det ikke ledig billetter på nettsidene våre er vi dessverre fullbooket.

- Hvor parkerer jeg?


Vi har gratis parkering med god kapasitet rett ved klatreparken. Følg skilting.

- Kan jeg lade elbil hos Høyt & Lavt?


Nei. Vi har dessverre ikke lading for elbil. Nærmeste hurtiglader finner du i Svarstad, 10 min kjøring, nordover for klatreparken.

- Jeg er gravid, kan jeg klatre?


Nei. Gravide kan ikke klatre i klatreparken. De som ikke klatrer kommer gratis inn. Bruk de flotte turområdene i klatreparken eller ta en tur til Kjærra Fossepark rett i nærheten av klatreparken.

- Hvordan kan jeg betale hos dere?


Vi aksepterer de fleste betalingskort og Vipps. Nå tar vi ikke imot kontanter som en del av smitteverntiltak. Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

- Hvis jeg ikke skal klatre, må jeg betale?


Nei. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i parken, trenger ikke å kjøpe billett eller reservere plass. Vi har et flott turområde og etablert stinettverk hvor en kan oppleve parken fra bakkenivå.

- Er det noen form for servering?


Høyt & Lavt Kafe har åpent fra kl 11:00 – 17:00 i parkens ordinære åpningstid. Hos oss får dere varme og kalde småretter. Vi har fokus på kortreist, sunn og real mat. Du finner også et utvalg av kioskvarer som is og mineralvann. Les mer om mattilbudet i klatreparken her.

- Er det lov å ha med medbrakt mat?


Ja. Vi har flotte uteområder med benker som dere kan bruke. På grunn av brannfare tillater vi ikke bruk av engangsgrill eller grillkull. Grillplassen vår er stengt som en del av smitteverntiltakene.

- Kan jeg ta med hunden min til klatreparken?


Hunder er tillatt i klatreparken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd.

- Funksjonsnedsettelser og spesielle behov?


Parken har anledning til å ta i mot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd. For spørsmål og kontakt vestfold@hoytlavt.no

- Jeg er ledsager, kan jeg bruke ledsagerbevis?


Ja det kan du. Legg til koden, LEDSAGER, under «Rabattavtale» når du kjøper billett på våre nettsider. Da vil denne billetten bli gratis. For å kjøpe flere billetter samtidig klikk på «legg til» Husk at du må vise frem ledsagerbeviset når du kommer til klatreparken.

Kjøp billett til klatreparken her.

- Har dere overnatting i nærheten?


Ja, vi har flere ulike alternativer i nærområdet. Klikk her for å lese mer om alternativer til overnatting.

- Hva om været blir dårlig?


Klatreparken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

- Hva er kjøpsbetingelsene?


- Hvordan kan jeg komme i kontakt med dere?


All relevant informasjon om parken, hvor vi holder til, åpningstider osv. finner du på nettsidene våre. Skulle du allikevel ha behov for å kontakte oss – send en e-post til vestfold@hoytlavt.no.