Kontaktinformasjon

Det skjer alltid mye i klatreparken, og de fleste av oss er i full sving hele dagen. Vi har dyktige medarbeidere som står klare til å svare raskt på e-post, så bruk kontaktinformasjonen du finner her og fyr laus med eventuelle spørsmål, ris og ros!

Kontaktinfo


Lågendalsveien 3388,
3277 Steinsholt, Vestfold.

Gruppebestilling

Ønsker du pristilbud? Få pristilbud her. Grupper kan endre og avbestille sin bestilling frem til 7 dager før ankomst.

Om oss


Vi har ulike typer klatreløyper i trærne, med varierte lengder og vanskelighetsgrader. Klatreløypene er bygget naturlig inn i terrenget ved hjelp av vaiere og tauverk, og gir deg muligheten til å oppleve en spennende verden fra tretoppene. I Høyt & Lavt klatreparker legger vi vekt på å tilrettelegge for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, og dette gjelder for alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi har tilbud som passer for enkeltpersoner, familier og grupper og ulike arrangementer.

 

Miljøfyrtårn

Vi er stolte av å være et miljøfyrtårn og arbeider kontinuerlig med å fremme en grønnere profil. Vi utarbeider årlige klima- og miljørapporter, som du kan få tilsendt ved å kontakte oss på e-post. vestfold@hoytlavt.no.

 

Historien om Høyt & Lavt Klatreparker

Er du nysgjerrig på historien og gründereventyret til Høyt & Lavt? Les mer om Klatreren & gründeren Hans Christian Wilson – hvordan fikk han ideen og utviklet Høyt & Lavt klatreparker til det er i dag.