Grupper i klatreparken

Klatreparken passer for alle grupper enten dere er bedrifter, skoler, lag, foreninger eller andre grupper.

H&L - Klokke ikon

Gruppebilletter

Bestill gruppebilletter H&L - Billetter ikon

Grupper i klatreparken

I klatreparken kan du enkelt ha med deg grupper.

  • Grupper over 20 personer får grupperabatt
  • Grupper med 10 – 19 personer kan også besøke oss i åpningstid for grupper, men betaler ordinær pris
  • Grupper under 10 personer, ta kontakt

Ekstraprodukter for grupper & bedrifter
Alle bestillinger kan gjøres på nettsidene våre – der vil du også se spennende ekstraprodukter som mat, aktiviteter og møterom som gjelder kun for grupper & bedrifter. Uavhenging av hvilken type gruppe du reiser til klatreparken med vil dere finne klatreløyper med zipliner som passer.

Bestill gruppebilletter

Åpningstider

Når kan grupper besøke klatreparken? Se våre oppdaterte åpningstider.

Åpningstider

Endring av bestilling

Du kan avbestille eller endre bestillingen kostnadsfritt frem til 7 dager før dere besøker klatreparken. Les betingelsene for bestilling av billetter.

Bestill billetter
H&L - Klokke ikon

Gruppebilletter

  • - Frem til 7 dager før besøk
Bestill gruppebilletter H&L - Billetter ikon
H&L - Klokke ikon

Kan vi bestille når det:

  • - Er mindre enn 7 dager før et besøk?
  • - Ikke er ledige billetter på nettsiden?
Kontakt oss

Ring meg

Ønsker du å snakke med oss? Fyll ut din kontaktinformasjon og vi ringer deg så fort vi kan i våre åpningstider.

Les mer om grupper

Teambuilding for bedrifter

Ser du etter det lille ekstra til ditt bedriftsarrangment? Les mer om våre pakker for bedrifter

Grupper

Vi tar imot grupper hele året i klatreparken. Alle kan bestille billetter til klatreparken på […]

Høydemestringskurs

Begrenses du av høydeskrekk og er klar for en endring? Bli med på høydemestringskurs hos […]

Spørsmål & Svar

Oppdaterte åpningstider finner du her. Grupper kan besøke oss i åpningstider for alle og åpningstider for grupper. Ønsker dere å besøke oss på en dato som ikke er tilgjengelig eller det er under 7 dager til dere vil besøke oss, så kan du fylle ut kontaktskjemaet vårt eller sende oss en epost til vestfold@hoytlavt.no

Finner du ikke ledige billetter på nettsidene våre eller det er under 7 dager til dere ønsker å besøke oss? Da kan du ta kontakt med oss enten ved å fylle ut skjemaet for ring meg eller send en epost til vestfold@hoytlavt.no

Når alle har fått klatreutstyr utlevert får dere se en opplæringsvideo som går igjennom reglene for klatreparken. Etterpå skal dere ta på klatreutstyret og alle blir sjekket av en instruktør før dere skal teste en opplæringsløype. Instruktører vil følge med på gjennomgangen deres og gi dere klarsignal for å fortsette ut i klatreparken. Alle skal starte med en enkel klatreløype, oransj eller grønn, før dere kan prøve vanskeligere klatreløyper.

Grupper med over 20 personer eller flere får grupperabatt.

Grupper opp til 19 personer kan også besøke oss i åpningstid for grupper, men betaler ordinær pris.

Alle billetter og gruppebilletter kan du kjøpe på nett her.

Vi har samarbeidspartnere som vi kan videreformidle kontaktinformasjon til. Send oss en epost til, vestfold@hoytlavt.no, for å få kontaktinformasjon

Ja. Bedrifter har litt flere tilvalgsmuligheter enn grupper. Felles for gruppene er at alle skal få oppleve å klatre høyt eller lavt i klatreløypene våre. Vi har god erfaring med å ha ulike type grupper på besøk enten dere er en skoleklasse, lag eller forening, barnehage, utdrikningslag, bursdag eller en annen gjeng som ønsker å reise samlet til oss.

  • Grupper over 20 personer får grupperabatt
  • Grupper med 10 – 19 personer får ikke grupperabatt, men kan bestille til ordinærpris

Ja absolutt! De som ikke skal klatre trenger dere ikke bestille billett til – de har gratis inngang.

Hvis det er noen som ikke vil klatre anbefaler vi alltid å prøve seg på opplæring. Her er det lavterskel og ikke høyt over bakken. Instruktørene våre er gode til å veilede personer med høydeskrekk eller som av andre årsaker er litt tilbakeholden med å prøve å klatre.

Et alternativ til å klatre er å oppleve klatreparken fra bakken og det tilrettelagt turområdet. Vi anbefaler alle å gå rundt i klatreparken og test gjerne ut tretoppvandringen vår, som ikke krever noe klatreutstyr for å oppleve.

Ja det kan dere. Når du bestiller på nettsidene våre kan du velge mat som et tillegg. Kontakt oss på epost, kafe@hoytlavt.no, hvis du har spørsmål.

Ja det kan dere. Egen mat kan dere spise ute på området vårt. Kafeen vår er for gjester som kjøper mat. Vi tilbyr ikke mulighet for å grille på klatreparkens område.

Ja det gjør det. Du kan lese alle våre betingelser her inkludert de som gjelder spesielt for grupper. Alle grupper som bestiller kan avbestille eller endre sin bestilling kostnadsfritt frem til 7 dager før dere besøker klatreparken

Kontakt oss