Forrige Neste

Barnehagedag

Ta med barna på en trygg og opplevelsesrik dag i klatreparken. Uten sikringsutstyr kan barna boltre seg fritt rundt i Nett & Sprett. De vil storkose seg i fri lek i nett, hytter og sklier. Hoppeputa vår har blitt en storfavoritt hos barna! For de som vil ha enda flere utfordringer – tar vi på sele og hjelm for å klatre i de oransje klatreløypene.

Billetter


Åpningstider


Aktivitet for barnehagen i klatreparken


Nett & Sprett

Uten sikringsutstyr kan barna boltre seg fritt rundt i Nett & Sprett. De vil storkose seg og kan være i fri lek med de andre barna uten klatresele eller hjelm. Hoppeputa vår har blitt en favoritt blant de minste og sprettboksen vår er klatreparkens svar på en trampoline.

Voksne kan følge barna i Nett & Sprett uten å kjøpe billett.

Klatreløyper

Vi har også enkle klatreløyper perfekt for barn i barnehagealder med vanskelighetsgrad orange. For å klatre i de orange løypene må alle barna bruke klatresele og hjelm.

Med litt assistanse fra voksne, som kan hjelpe til fra bakkenivå,  får barna en gøyal opplevelse med spennende hinder og morsomme zipliner i trygge omgivelser.

Matservering


Vi har et godt utvalg av deilige varme og kalde matretter på vår meny. En dag full av aktivitet får fart på matlysten og hva er vel bedre enn å samles til et måltid?

Bestill enten et varmt måltid dere kan nyte inne, eller en mer turvennlig «på farten» lunsj i porsjonspakker.

Kontakt oss på epost vestfold@hoytlavt.no for å bestille mat fra vår meny.

Praktisk info for grupper


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.