Teambuilding for bedrifter

Ser du og din bedrift etter det lille ekstra til et teambuilding-arrangement?

Gruppebilletter


Det første du velger i bestillingen din er hvilken type billett du vil ha. Når du har valgt ønsket dato, tidspunkt og antall kan du velge tilleggsaktiviteter som du ser i listen under.

Kort oppsummert kan du sette sammen dagen med den aktiviteten og tilvalgene dere ønsker.

Vi er klare til å gi dere en spennende og innholdsrik dag hos Høyt & Lavt.

Dette alternativet passer for dere som vil ha tett oppfølging av guide når dere skal være ute i klatreparken. Vår guide vil plukke ut de beste klatreløypene og ziplinene som passer til din gruppe.

Klar for å bli enda bedre kjent med kollegaene dine? Vi skal lose dere igjennom temaet kommunikasjon på en morsom og uhøytidelig måte. Teamwork er et av våre mest solgte bedriftsarrangementer hvor vi bruker den anerkjente testen Diversity Icebreaker sammen med aktiviteter i klatreparken.

Leter du etter et teambuildingarrangement hvor du får med deg alle i teamet på en og samme aktivitet? Teamchallenge er tilpasset både for de som trives med begge beina på bakken og de som liker litt mer luftigere opplevelser.

Kombinere aktiviteter i klatreparken med et møte eller seminar. Vi har gode møteromsfasiliteter med alt dere trenger for å holde korte og lengre møter. Selv om vi liker å kalle klatreparken for verdens beste møterom er det av og til greit å bruke digitale hjelpemidler til møtene. Vi kan legge til rette for begge deler hos oss.

Priser


Åpningstider


Bedrifter kan besøke oss gjennom hele året og i

  • åpningstider for alle 
  • åpningstider for grupper. 

Ønsker dere å besøke oss på en dato som ikke er tilgjengelig i bookingløsningen eller det er under 7 dager til dere vil besøke oss, så kan du:

  1. Fylle ut kontaktskjemaet vårt
  2. Be om å bli oppringt

Firmatur med teambuilding


I over 10 år har vi tatt imot bedrifter i klatreparken vår. Vi er opptatt av at alle i gruppen din skal få oppleve Høyt & Lavt på sitt nivå. Instruktørene og guidene våre er gode på å veilede og finne de beste stedene i klatreparken for din gruppe.

Gruppestørrelse

Vårt gruppetilbud kan bestilles til grupper fra 10 personer. Grupperabatten får du hvis gruppen er over 20 personer.

Matservering


Det gode måltidet er viktig for både det sosiale og for at alle skal ha godt påfyll av energi i løpet av dagen. Vi har hyggelige lokaler for matservering, men er det godt vær og god temperatur er det veldig hyggelig å nyte maten ute i frisk luft.

Bestilling


Sett sammen og skreddersy din bestilling med det du ønsker av klatreaktiviteter, møterom og mat selv.

For å se ledig kapasitet og pris kan du enkelt gjøre det selv her.

Finner du ikke ledige billetter eller er det mindre enn 7 dager til du ønsker å besøke oss kan du: