Teambuilding for bedrifter

Ser du og din bedrift etter det lille ekstra til et teambuilding-arrangement?

Gruppebilletter


Finn teambuldingaktiviteten som passer deg best i listen under. Vi er klare til å gi dere en spennende og innholdsrik dag hos Høyt & Lavt.

Spennende teambuilding i et uhøytidelig konkurranseformat som foregår både høyt og lavt, klatring er ikke påkrevd!

Klar for å bli enda bedre kjent med kollegaene dine? Vi skal lose dere igjennom temaet kommunikasjon på en morsom og uhøytidelig måte. Teamwork er et av våre mest solgte bedriftsarrangementer hvor vi bruker den anerkjente testen Diversity Icebreaker sammen med aktiviteter i klatreparken.

Kombinere aktiviteter i klatreparken med et møte eller seminar. Vi har gode møteromsfasiliteter med alt dere trenger for å holde korte og lengre møter. Selv om vi liker å kalle klatreparken for verdens beste møterom er det av og til greit å bruke digitale hjelpemidler til møtene. Vi kan legge til rette for begge deler hos oss.

Priser


Åpningstider


Bedrifter kan besøke oss gjennom hele året og i

  • åpningstider for alle 
  • åpningstider for grupper. 

Ønsker dere å besøke oss på en dato som ikke er tilgjengelig i bookingløsningen eller det er under 7 dager til dere vil besøke oss, så kan du:

  1. Fylle ut kontaktskjemaet vårt
  2. Send oss en e-post

Firmatur med teambuilding


I over 10 år har vi tatt imot bedrifter i klatreparken vår. Vi er opptatt av at alle i gruppen din skal få oppleve Høyt & Lavt på sitt nivå. Instruktørene og guidene våre er gode på å veilede og finne de beste stedene i klatreparken for din gruppe.

Gruppestørrelse

Vårt gruppetilbud kan bestilles til grupper fra 10 personer. Er dere under 10 personer ta kontakt for pris og tilgjengelighet. Grupperabatten får du hvis gruppen er over 20 personer.

Matservering


Det gode måltidet er viktig for både det sosiale og for at alle skal ha godt påfyll av energi i løpet av dagen. Vi har hyggelige lokaler for matservering, men er det godt vær og god temperatur er det veldig hyggelig å nyte maten ute i frisk luft.

Bestilling


Sett sammen og skreddersy din bestilling med det du ønsker av klatreaktiviteter, møterom og mat selv.

For å se ledig kapasitet og pris kan du enkelt gjøre det selv her.

Finner du ikke ledige billetter eller er det mindre enn 7 dager til du ønsker å besøke oss kan du: