Teamwork


Nysgjerrig på hvilken kommunikasjonsstil du og dine kollegaer har? Med Diversity Icebreaker og Teamwork vil du få innsikt i akkurat det, men på en uhøytidelig og lærerik måte. Dere kommer til å oppleve latter og respekt for at vi kommuniser ulikt.

Referanse


Jeg anbefaler Høyt & Lavt på det sterkeste som teambuildingsaktivitet for alle bedrifter. Selve klatringen er tilpasset alle, uansett nivå og vanskelighetsgrad, og selv våre medarbeidere med høydeskrekk uttrykte stor entusiasme gjennom mestring av flere løyper tilrettelagt for manglende erfaring.

Med mange nye i teamet ble vi bedre kjent gjennom aktiviteten Diversity Icebreaker, og får i stor grad nytte av bevisstgjøringen av kommunikasjonsferdigheter innad i bedriften i etterkant.Maten bærer preg av å være hjemmelaget, særdeles god og servert med svært god service. Totalt sett et meget bra opplegg!

Cesilie Kullerud, Imatis

Salbutangen FUS barnehage hadde i september et teamwork på Høyt & Lavt i Vestfold. Vi fikk både en bedre kjennskap til, og forståelse for, hverandres positive egenskaper gjennom Diversity Icebreaker. Så ble vi utfordret på å jobbe som team og pushet litt på vare grenser ute i parken. Vi opplevde samhold, oppbacking, glede, frykt, spenning og mestring. Takk for en fin ettermiddag!

Lisbeth Olsrød, Salbutangen FUS barnehage

Billetter


Åpningstider


Teamwork - Kommunikasjon i ditt team


Vi bruker den anerkjente testen Diversity Icebreaker og fletter resultatene fra den inn i praktiske oppgaver.

Hva er Diversity Icebreaker?

Diversity Icebreaker (DI) er plattformen for å utvikle et enkelt felles språk og for å utforske forskjeller i teamet på en lystbetont måte. På arbeidsplassen vil vi måtte samarbeide med mange ulike personer. En kreativ person vil kanskje jobbe litt annerledes enn en praktisk person. Selv om de er forskjellige må de allikevel jobbe sammen. Det er dette vi liker å løfte frem – hvordan samarbeide godt og hvordan kan vi kommunisere bedre sammen.

Se Bjørn Z. Ekelund fortelle mer om DI

Med DI som grunnlag og aktiviteter i klatreparken som skal løses sammen – er dette et unikt utgangspunkt for bedre kommunikasjon og samhandling internt i ditt team.

DI er et anerkjent verktøy og er godkjent av DNV

Klatreparken


Resultatene fra testene i DI tar vi med oss ut i frisk luft hvor vi har rigget klart aktiviteter og oppgaver til dere. I oppgavene vil vi rette fokus på samarbeid og kommunikasjon. I grupper skal deltakerne løse oppgavene sammen.

Vi syr sammen et innholdsrikt program hvor det blir opplevelser ute høyt eller lavt. Aktivitetene tilpasser vi for at alle skal være med. Dette er en lærerik og morsom måte å få selvinnsikt og skape nysgjerrighet i teamet.

Vi tilpasser aktivitetene til din bedrift

Skreddersøm er viktig for oss. Instruktøren som møter dere den aktuelle dagen vil ta kontakt med dere uken før dere kommer til oss. Dette gir både dere og oss en gyllen mulighet til å tilpasse opplegget til akkurat deres gruppe.

Veiledere

Vårt team av veiledere er grundig opplært i Diversity Icebreaker hos Human Factors og i aktivitetene vi tilbyr hos oss i klatreparken

Det gode måltidet


Vi vet hvor viktig et godt måltid er når vi samles. Hva med frokost til morgenfuglene, lunsj eller kanskje en bedre middag? Nyt måltidet hos spisestedet vårt i trivelige lokaler og  med et dedikert kjøkkenteam, Er det fint og varmt vær er det mulighet for å nyte måltidet ute.

Bakgrunn


Teamwork er et av våre mest solgte opplegg for bedrifter og det er ikke uten grunn. Dette er et resultat av at to gründere som satt på erfaringer fra to ulike bransjer, men med innsikt i ledelsesutvikling, gikk sammen for å sette sammen ett spennende tilbud for bedrifter. Hans Christian tok med seg sine erfaringer fra ledelsesutvikling og aktiviteter utendørs og Bjørn tok med seg sitt anerkjente verktøy, Diversity Icebreaker.

Hans Chr Wilson
Gründer av Høyt & Lavt. Mange års erfaring fra forsvarets spesialstyrker med krigsskole i sjøforsvaret. Utdannet som internasjonal Tindeveileder IVBV/UIAGM og har jobbet som fjellfører i Norge og alpene i 20 år. Intensjonal MBA i ledelse og strategi og erfaring med utvikling av team i ulike organisasjoner.
Utmerkelser:
Kåret til årets gründer av Franske Ecole Commerce i 2015, Kildeprisen som årets gründer i 2009, Innovasjon Norge nominasjon til reiselivsprisen i 2012 og 2015.

Les gründerhistorien til HC: Klatreren og gründeren.

Bjørn Z. Ekelund
En av Norges fremste og mest erfarne konsulenter på områdene samarbeid, teamutvikling, kommunikasjon i team. Håndtering av ledelse på tvers av roller og kulturelle forskjeller. Har utviklet verktøyet Diversity Icebreaker, utgitt 5 bøker og publisert over 30 vitenskapelige artikler. Mottatt prisen for Årets konsulent i 2008. Bjørn har jobbet tett med Høyt & Lavt for å kvalitetssikre faglig innhold i team arrangement.

Viktig informasjon


Adgang til klatreløypene er ikke tillatt for personer som:

  • veier mer enn 120 kg
  • er gravide
  • er påvirket av alkohol eller andre rusmidler

Alle som skal klatre må delta på opplæring i klatreparken og sette seg inn i og følge klatreparkens regler.

Det er gratis å være i klatreparken for de som ikke skal klatre.

Praktisk info for grupper


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss