Teamchallenge

Her er teambuildingen hvor du får med deg alle i teamet på en og samme aktivitet! Teamchallenge er tilpasset både for de som trives med begge beina på bakken og de som liker luftigere opplevelser.

Billetter


Åpningstider


Teamchallenge - teambuilding for alle


Bli med på teamchallenge og få med deg alle på en og samme teambuilding. Har du opplevd å dra på teambuilding, men endt opp med at ikke alle vil og kan være med? Nå har vi skreddersydd lagoppgaver som dere skal løse sammen i oppdelte lag. Alle kan bli med enten du er mest glad i å holde deg godt planta på jorda eller søker litt mer spenning. I Høyt & Lavt liker vi å si at utendørs er det beste møterommet og derfor er oppgavene vi har utviklet ute i frisk luft.

Vi tilrettelegger med teamchallenge

Våre instruktører har lang erfaring med å skreddersy lagoppgaver for team fra ulike bedrifter, bransjer og med ulike forutsetninger. Når dere bestiller Teamchallenge vil en av våre instruktører som skal følge dere under aktiviteten ta kontakt for å bli kjent med deg og ditt team. Dere får tett oppfølging under hele arrangementet og vi passer på at alle har det bra.

Opplevelsen teamet snakker om

Gjør dere klare til et morsomt og uhøytidelig arrangment sammen. Dere får oppleve nye aktiviteter, mye latter og ny læring. Dette kommer dere til å snakke om på arbeidsplassen i lang tid etterpå.

Det gode måltidet


Vi vet hvor viktig et godt måltid er når vi samles. Hva med frokost til morgenfuglene, lunsj eller kanskje en bedre middag?

Nyt måltidet hos spisestedet vårt i trivelige lokaler og  med et dedikert kjøkkenteam, Er det fint og varmt vær er det mulighet for å nyte måltidet ute.

Vi har alle rettigheter.

Praktisk info for grupper


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.