Close
Teambuilding på tur - bedrift

Teambuilding på tur - bedrift

Teambuilding på tur - bedrift
Teambuilding Lofoten
Teambuilding på tur - bedrift
Teambuilding Gaustatoppen
hl-icon-ticket-bw-neg

Pris på forespørsel for bedrifter.

Kontakt oss
hl-symbol-team_work-rgb-neg

Teamutvikling med faglig forankret konsept, inneholder praktisk teamarbeid og bruk av Diversity Icebreaker som kommunikasjonsverktøy. Dette funker!

Du bestemmer - opplevelser for livet
Hvem, hva og hvor bestemmer du. Incentivreiser, firmaturer, teamseminar, kick off, teambygging, m.m. Vi tilrettelegger arrangementer som du ikke trodde var mulig og som du vil huske resten av livet. Enten det er i Norge eller i det store utland.


hl-icon-quote-rgb

"Vi skulle ha en opplevelse for livet, Høyt & Lavt leverte 100%!".
ABAX AS - et av Norges raskets voksende teknologiselskaper

”I fjor var vi i Silicon Valley, årets tur til Chamonix var uten tvil det råeste vi har vært med på".
VIMOND AS – datterselskap av TV2 som lager framtidens TV plattformer

"Heftig opplevelse for alle gjennomført fra A til Å av Høyt & Lavt".
Mills AS

hl-icon-info-bw-neg

Våre veiledere

Hans Chr Wilson
Gründer av Høyt & Lavt. Mange års erfaring fra forsvarets spesialstyrker med krigsskole i sjøforsvaret. Utdannet som internasjonal Tindeveileder IVBV/UIAGM og har jobbet som fjellfører i Norge og alpene i 20 år. Intensjonal MBA i ledelse og strategi og erfaring med utvikling av team i ulike organisasjoner.
Utmerkelser:
Kåret til årets gründer av Franske Ecole Commerce i 2015, Kildeprisen som årets gründer i 2009, Innovasjon Norge nominasjon til reiselivsprisen i 2012 og 2015.

Jørn Halvorsen
Gründer av Vinde TT. Bakgrunn fra forsvaret som operativ leder og krigsskole fra hæren. Utvikler og daglig leder i Høyt og Lavt Trondheim.

Bjørn Z. Ekelund
En av Norges fremste og mest erfarne konsulenter på områdene samarbeid, teamutvikling, kommunikasjon i team. Håndtering av ledelse på tvers av roller og kulturelle forskjeller. Har utviklet verktøyet Diversity Icebreaker, utgitt 5 bøker og publisert over 30 vitenskapelige artikler. Mottatt prisen for Årets konsulent i 2008. Bjørn har jobbet tett med Høyt & Lavt for å kvalitetssikre faglig innhold i team arrangement.