Close
Teamwork - Bedrift

Teamwork - Bedrift

Teamwork - Bedrift
Teamwork - Bedrift
Teamwork - Bedrift
Teamwork - Bedrift
hl-icon-time-bw-neg

Alle dager hele året.
Varighet: inntil 4 timer (avhenger av gruppestørrelse).
Må bestilles på nett minimum 4 dager i forveien.

hl-icon-about_general-bw-neg

Teamwork er perfekt for å utvikle ditt team

Diversity Icbreaker og aktiviteter

Diversity Icebreaker (DI) er plattformen for å utvikle et enkelt og felles språk for å utforske forskjeller i teamet. Sammen med aktiviteter er dette et unikt utgangspunkt for bedre kommunikasjon og samhandling internt.

Informasjonen fra testen DI tar vi med oss i en trekamp, aktiviteter som setter fokus på samarbeid og kommunikasjon. Vi syr sammen et innholdsrikt program hvor det blir opplevelser ute høyt eller lavt. Ulike oppgaver, sammen med det anerkjente verktøyet Diversity Icebreaker bidrar til økt samspill og mestring.

Deltakerne får utlevert et spørreskjema som tar for seg kommunikasjonsstil, samarbeid og problemløsning. Dette er en lærerik og morsom måte å få selvinnsikt og skape nysgjerrighet i teamet.

Vi tilpasser til din bedrift

Skreddersøm er viktig for oss, derfor vil du som bestiller bli kontaktet av instruktøren som møter dere den aktuelle dagen dere kommer til oss. Dette gir både dere og oss en gyllen mulighet til å tilpasse opplegget til akkurat deres gruppe. Kanskje ønsker dere mer aktivitet på bakken eller dere vil tilbringe mer tid i høyden? Kom gjerne med ønsker til oss!

Lunsj eller frokost inkludert

Vi serverer dere enten en god og innholdsrik frokost eller lunsj avhengig av når dere vil starte dagen deres hos oss. Spisestedet vårt Kjærratunet står for matlagingen og dere nyter maten i trivelige lokaler eller ute hvis det er fint vær. Vi har alle rettigheter.

Varighet

Inntil 4 timer

Les mer om hvordan Rotary hadde det hos oss på Teamwork

hl-icon-waiver-bw-neg

EGENERKLÆRING - Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

hl-icon-info-bw-neg

PRAKTISK INFO FOR GRUPPER - Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.