Klatreparkene drives med ulike smittevernstiltak. De enkelte Høyt & Lavt klatreparker har gjort tiltak for å overholde myndighetenes krav. Les mer her.

Teambuilding for bedrifter

Teambuilding Høyt eller Lavt

God teambuilding gjør noe med arbeidsmiljøet, for eksempel hvordan vi snakker med kollegene våre. Er du klar for å gå fra ”Kan vi sette oss ned etter lunsj?” til ”Det er det sjukeste jeg har vært med på!” og ”Det hadde jeg aldri trodd jeg skulle klare!”?

Det er mange måter å drive teambuilding på. Det som er helt sikkert er at teambuilding med oss i Høyt & Lavt byr på høy puls og mengder av ny energi. Mange tenker at man må reise langt bort når det skal bygges team i jobbsammenheng. Ikke nødvendigvis, sier vi. Det er utrolig hva man kan få til med en hel arbeidsdag hos oss. Hos oss er naturen det viktigste møterommet, det beste av alt er at det aldri blir innestengt luft her…

Vi har 14 klatreparker i Norge hvor du og teamet kan klatre i klatreløypene i tretoppene, men også lære mer om samarbeid og kommunikasjon. Hos oss kan du endelig få se sjefen svinge seg i zip-linene. Best av alt får du deilig frisk luft, naturlige omgivelser, en totalt annerledes arbeidsdag og aktivitet i samme pakke! I Høyt & Lavt har vi lang erfaring med å skreddersy opplegg og aktiviteter for bedrifter i mange ulike bransjer og fagfelt. Du kan velge om du vil ha det Høyt eller Lavt.

Klar for en Icebreaker

Hos flere av våre klatreparker tilbyr vi bedriftskunder opplegg med faglig fokus. Vi har gode erfaringer med kommunikasjonsverktøyet, Diversity Icebreaker, hvor vi på en veldig morsom, spennende og ikke minst uhøytidielig måte blir bedre kjent med organisasjonen og kollegaene. Dette tar vi med oss i spennende aktiviteter som holdes ute i det fri, og det blir garantert en suksess. Dere får opplevelser som kan deles i lang tid etter at dere har delt opplevelser og mestring hos oss. Tilbakemeldingene vi får gjør at vi er overbevist om at det er mye positiv læring når vi kommer sammen og gjør en aktivitet ute i naturlige omgivelser.

Teambuilding lavt

Synes du klatrepark virker skummelt? Tenker du bare på høyder og uoverkommelige hindringer? Våre aktiviteter foregår ikke bare i tretoppene, vi har morsomme og spennende aktiviteter også på bakkenivå. Dette er oppgaver som vil gi dere alt fra teoretiske utfordringer til noen litt mer aktive samarbeidsoppgaver. Alle teambuildinger blir holdt ute i frisk luft i naturlige omgivelser. Kombinasjon av møter og teambuilding ute er et populært tilbud. Ikke minst som en alternativ pauseaktivtet til møtedager hvor tiden kan bli knapp og det kan passe med en liten oppkvikker etter mye stillesitting. 

Besøk en Høyt & Lavt Klatrepark