Nasjonalt sesongkort hos Høyt & Lavt Klatreparker

Sist oppdatert: juli 11, 2024

Piff opp norgesferien og besøk alle klatreparkene våre! I denne artikkelen finner du alt du trenger å vite om nasjonalt sesongkort hos Høyt & Lavt klatreparker.

Kjøpe nasjonalt sesongkort? 

Ja, hvorfor ikke! Med nasjonalt sesongkort kan du klatre så mye du vil i klatreparkene våre (unntatt Geilo, Gålå og Oslo) i ordinær åpningstid. Gjør som Vilde og Pål og besøk alle klatreparkene vi har rundt omkring i landet uten ekstra kostnader.

Reis til Skandinavias største klatrepark

Slik kjøper du ditt nasjonale sesongkort: 

Kjøpsprosessen er enkel, men du må gjøre den på nettsiden til en av klatreparkene våre. Klikk på én av klatreparkene i menyen som heter “Velg klatrepark” som du finner i hovedmenyen rett over denne artikkelen ☝🏻

oversikt-over-hvor-du-kan-velge-den-klatreparken-du-vil-besøke-fra-hovedsiden

Eller i menyen “Besøk en Høyt & Lavt klatrepark” som du finner under denne artikkelen  👇🏻

oversikt-over-alle-høyt-&-lavt-klatreparker

Når du er inne på nettsiden kan du enkelt trykke på en av de grønne knappene som heter “Kjøp billett”, da kommer du til denne menyen: 

Du kan også finne frem nettsiden for å bestille sesongkort under “Priser” i hovedmenyen. Trykk på fanen som heter “sesongkort”, og vipps, så kan du bli den stolte eieren av inngangsbilletten til en hel klatresesong!

Forskjellen på lokalt og nasjonalt sesongkort

Lokalt sesongkort: Perfekt for deg som foretrekker å besøke din lokale klatrepark gjennom hele sesongen. Dette gir deg tilgang til én bestemt klatrepark og 20% rabatt på billetter til andre Høyt & Lavt parker.

Nasjonalt sesongkort: Passer for deg som digger vårt konsept og er nysgjerrig på å utforske alle klatreparkene våre. I våre klatreparker kan alle delta på én og samme aktivitet fordi vi har klatreløyper som passer for alle aldre og nivåer! 

Hatt en fin dag i klatreparken?

Da kan du oppgradere dagsbilletten til sesongkort! Spør en av de ansatte før du reiser fra klatreparken, så hjelper de deg med dette.

Familieferien – årets HØYdepunkt!

Fordeler med nasjonalt sesongkort

  • Inngang til alle parker i Høyt & Lavt-nettverket (minus Geilo, Gålå og Oslo), i klatreparkenes ordinære åpningstider.
  • Du kan klatre hver dag i hele sommerferien.

Praktisk informasjon

  • Pris: Nasjonalt sesongkort koster 1 690 kroner (prisen gjelder for 2024)
  • Bestilles på nett: Du kan kjøpe nasjonale sesongkort direkte på nettsidene til alle de lokale Høyt & Lavt klatreparkene. 
  • Oppgradering: Allerede kjøpt et lokalt sesongkort, men ønsker å oppgradere? Ta kontakt med klatreparken hvor du har kjøpt ditt lokale sesongkort, så hjelper de deg med oppgradering mot at du betaler et lite mellomlegg.

Norgesferie med barn

Med et nasjonalt sesongkort hos Høyt & Lavt Klatreparker blir hele Norge din klatrepark! Ta med deg barna på norgesferie eller legg ut på en roadtrip med vennene dine. Uansett om du drar nordover til luftige høyder i Høyt & Lavt Krokstrand eller utforsker sørlandske skoger hos Høyt & Lavt Kristiansand, byr hver park på unike opplevelser og utfordringer. 

Klatring hos Høyt & Lavt klatreparker er perfekt for alle som ønsker å være i en annerledes aktivitet i trygge omgivelser – enten du velger de snille grønne løypene eller ønsker å utfordre på din indre råtass i de svarte klatreløypene våre.

Gjør deg klar for en ferie fylt med moro, mestring og minner!