Forrige Neste

Utdrikningslag

Utdrikningslaget med fartsfylt aktivitet hos Høyt & Lavt. Enkelt å arrangere for forlovere og en gøy og innholdsrik dag for alle. Gratis inngang for de som skal se på.

Billetter


Åpningstider


Utdrikningslag


Når dere besøker oss som utdrikningslag i klatreparken Høyt & Lavt får dere mulighet til å gjøre mye gøy sammen. Det er enkelt for deg som forlover. Alt utstyr er inkludert i billetten. Det eneste du må sørge for er å få gjengen til å møte opp i riktig tid. Det er gratis for de som ikke skal klatre, men kun se på.

Klatreløypene i klatreparken kan på en aktiv og særdeles underholdende måte være en test på hvordan han/hun takler stresset, spenningen og utfordringene som kanskje venter.

Vi anbefaler at dere setter av minst 2-3 timer for å få litt ut av besøket.

Utdrikningslag i klatreparken

Utstyr og opplæring blir gitt før dere er klare for klatreløypene i parken. Dere velger selv vanskelighetsgrad ut fra ferdighetsnivå på gruppen og hvor vanskelig dere ønsker at det skal være. Gruppen kan enten gå samlet, eller deler dere opp på flere løyper.

Madam Felle-spranget for utdrikningslag

En ekstra utfordring til klatreløypene og ziplinene kan være Madam Felle-spranget. Et steg ut i løse luften fra øverst etasje i vårt 12 meter høye tårn – og vipps er du på bakken igjen.

Etter at dere har gjennomført en eller flere klatreløyper kan gjengen samle seg for litt mat og drikke. Klatrekafeen har vi et variert utvalg med god mat og drikke.

Matservering


En aktiv dag hos oss får fart på matlysten. Kontakt oss for bestilling av mat fra menyen vår.

Viktig informasjon


Adgang til klatreløypene er ikke tillatt for personer som:

  • veier mer enn 120 kg
  • er gravide
  • er påvirket av alkohol eller andre rusmidler

Alle som skal klatre må delta på opplæring i klatreparken og sette seg inn i og følge klatreparkens regler.

Det er gratis å være i klatreparken for de som ikke skal klatre.

Praktisk info for grupper


Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.

Billetter