Nett & Sprett

Lekeparken som byr på aktivitet og klatring i nett for de minste barna i familien!

Pris


Inkludert i billetten.

Nett & Sprett - aktivitet og klatring for barn


Prøv den spennende lekeparken vår som lar de minste barna klatre og boltre seg i nett – helt uten utstyr!

De minste i familien fortjener å ha det like moro som de eldre barna. Derfor har vi utviklet Nett & Sprett, en klatrelekeplass hvor barna kan leke og ha det gøy i ulike nett med spenstige sprett og oppdagelser i høyden. Nett & Sprett krever ingen utstyr eller opplæring, så her er det bare å sette i gang. Barna kan løpe rett inn etter å ha fått billettbåndet på hånden og leke så mye de vil.

Her kan de leke i små hytter, nettbruer og store sklier ned fra hyttene, samt utforske den store bagjumpen, en kjempepute som barna kan hoppe ned på fra ulike avsatser.

Nett & Sprett er for lekne barn og unge opptil 12 år. Gjør dere klare for hopp og sprett i Høyt & Lavt Bergen!

 

Hvorfor er klatring bra for barn?

Nå er ikke Nett & Sprett en rendyrket klatreløype som man finner rundt omkring i Høyt & Lavt Bergen, men det kjempefin inngangsport til klatring for de aller minste. Med erfaringer fra Nett & Sprett blir det enkelt å gå videre til klatring for barn i klatreparken.

Og klatring er bra for barn av mange grunner! Klatring utfordrer både motorikken, styrken og koordinasjonen, samtidig som klatring utvikler motorikk og koordinasjon. I tillegg gir det en stor mestringsfølelse når de når toppen. Så la de minste barna få utfolde seg i Nett & Sprett og kjenne på følelsen av å balansere og klatre i nett noen meter over bakken, så skal du se de kryper til topps i klatremus-mesterskapet på null komma sprett!

Ungdomssprett


Vi slipper også til de litt større ungdommene og voksne som som vil prøve seg i Nett & Sprett. Kanskje vil du trikse litt på bagjumpen vår?

I disse tidsrommene slipper vi til:

  • kl. 12:30 – 13:00
  • kl. 14:30 – 15:00

Praktisk info


Nyttig informasjon som er greit å få med seg før du besøker oss finner du her.