Klatreparken åpner våren 2021, men med noen restriksjoner. Smitteverntiltak er iverksatt for å følge myndighetenes krav.
Les mer her.

Forrige Neste

Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

Hva er åpningstidene?


Åpningstidene i parken varierer med sesongen. Oppdaterte åpningstider finner du her.

Hva med barn i parken?


Barn under 6 år må ha følge av en veiledende voksen i grønne løyper.
Barn under 12 år må ha følge av en veiledende voksen i blå, rød og svart løype.
Vi anbefaler min 1 voksen per 4 barn. Vi kan dessverre ikke gi barn uten følge av ansvarlig voksen tilgang til de «høye løypene» i parken.

Hva er egenerklæringsskjema?


Alle som skal benytte parken må fylle ut egenerklæringsskjema hvor de forplikter seg til å følge parkens sikkerhetsregler. For personer under 18 år må dette signeres av en ansvarlig voksen. Dette kan gjøres digitalt – klikk her – eller ved ankomst til parken. Vi kan dessverre ikke gi gjester uten egenerklæring tilgang til parken

Hva slags opplæring får man?


Alle som skal klatre i klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong.

Kan man oppleve at det er fullt i parken?


Klatreparken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Vi har et maks antall seler som vi deler ut, når dette antallet er nådd, kommer det ikke inn flere før noen leverer tilbake selen, slik at det ikke skal bli for fullt i parken.

Hvor parkerer jeg?


Vi har gratis parkering med god kapasitet rett ved parkområdet. Følg skilting.

Hva er Drop-in?


Drop-in er når man kommer til parken uten forhåndbestilling. I motsetning til de som har forhåndsbestilt billett, er man ikke garantert plass. På dager med vanlig åpningstid legges ikke forhåndssolgte billetter ut til salg i vår butikk.

Hvordan kan man betale hos dere?


Vi aksepterer de fleste betalingskort samt kontanter. Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

Er det noen form for servering?


I parkens åpningstid er det åpen kafé med enkle kioskvarer. Varme og kalde småretter samt is, snacks og mineralvann.

Hvis jeg ikke skal klatre, må jeg betale?


Nei, det er gratis. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i klatreparken, trenger ikke å kjøpe dagskort eller reservere plass. Vi har et flott turområde og etablert stinettverk hvor en kan oppleve klatreparken fra bakkenivå.

Er det lov å ha med medbrakt mat?


Ja. Det er grillplass og benker hvor man kan nyte medbrakt mat. På grunn av brannfare tillates ikke medbrakt kull, engangsgriller osv.

Kan jeg ta med hunden min?


Hunder er tillatt i parken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd

Funksjonsnedsettelser og spesielle behov?


Parken har anledning til å ta imot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd. For spørsmål og kontakt bergen@hoytlavt.no eller tlf 55 10 20 00.

Hva om været blir dårlig?


Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med dere?


Du kan kontakte oss på bergen@hoytlavt.no eller 55 10 20 00.