Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

Åpningstidene i parken varierer med sesongen. Oppdaterte åpningstider finner du her.

Barn under 6 år må ha følge av en veiledende voksen i grønne løyper.
Barn under 10 år må ha følge av en veiledende voksen i blå, rød og svart løype.

Vi anbefaler min 1 voksen per 4 barn. Vi kan dessverre ikke gi barn uten følge av ansvarlig voksen tilgang til de «høye løypene» i parken.

Alle som skal klatre i klatreparken må gjennomføre et obligatorisk opplæring med instruktør. Opplæringen må gjennomføres minst en gang per sesong.

Se gjerne vår opplæringsvideo før du kommer til oss her.

Klatreparken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Vi har et maks antall seler som vi deler ut, når dette antallet er nådd, kommer det ikke inn flere før noen leverer tilbake selen, slik at det ikke skal bli for fullt i parken.

Vi har gratis parkering med god kapasitet rett ved parkområdet. Følg skilting.

Vi aksepterer de fleste betalingskort samt kontanter. Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

I klatreparkens åpningstid er det åpen kafé med enkle kioskvarer. Varme og kalde småretter samt is, snacks og mineralvann.

Nei, det er gratis. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i klatreparken, trenger ikke å kjøpe billetter eller reservere plass. Vi har et flott turområde og etablert stinettverk hvor du kan oppleve klatreparken fra bakkenivå.

Ja. Det er grillplass og benker hvor du kan nyte medbrakt mat. På grunn av brannfare tillates ikke medbrakt kull, engangsgriller osv.

Hunder er tillatt i parken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd.

Klatreparken har anledning til å ta imot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd. For spørsmål og kontakt bergen@hoytlavt.no

Ikke alle funksjonsnedsettelser er synlig for de rundt – noen er usynlige. Derfor har vi i klatreparken Solsikkemerket som er et bånd vi deler ut til de som ønsker det. Båndet er en diskre måte å vise at du kan ha behov for litt ekstra tid, hjelp eller assistanse fra oss som jobber i klatreparken.

Ønsker du et Solsikkebånd så får du det når du sjekker inn i klatreparken for dagen. Spør oss om vi kan hjelpe deg med noe.

Det er et anerkjent symbol som du kan velge å ha på deg, som et bånd rundt hånden, for å vise til de rundt deg at du har en ikke synlig funksjonsnedsettelse. Ikke alle funksjonsnedsettelser er synlig for de rundt. Derfor har vi i klatreparken Solsikkemerket som er et bånd vi deler ut til de som ønsker det. Båndet er en diskre måte å vise at du kan ha behov for litt ekstra tid, hjelp eller assistanse fra oss som jobber i klatreparken.

Ønsker du et Solsikkebånd? Da ber du om det når du sjekker inn i klatreparken for dagen. Spør oss om vi kan hjelpe deg med noe.

Ja det kan du. Legg til koden, LEDSAGER, under «Rabattavtale» når du kjøper billett på våre nettsider. Da vil denne billetten bli gratis. For å kjøpe flere billetter samtidig klikk på «legg til» Husk at du må vise frem ledsagerbeviset når du kommer til klatreparken.

Kjøp billett her

Vi har IKKE låsbare skap, men vi har oppbevaringshyller.

Klatreparken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

Du kan kontakte oss på mail: bergen@hoytlavt.no

Nei, det finnes ingen nedre aldersgrense for besøk i klatreparken uten foresatte. Men det er aldersgrenser for å klatre alene i løypene (6 år i grønne og 10 år i røde og blå).

Vi ber alle voksne vurdere strengt om barn/ungdom som evt skal være alene i klatreparken, er egnet til å ta vare på seg selv alene den tiden de er gjest i klatreparken.

Høyt & Lavt har ikke ansvarlig voksne tilstede for å passe på barn/ungdom, men våre instruktører passer på opplæring og sikkerheten generelt i forbindelse med aktivitet.