Forrige Neste

Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

Hva er åpningstidene?


Åpningstidene i parken varierer med sesongen. Oppdaterte åpningstider finner du her.

Hva med barn i parken?


Barn under 6 år må ha følge av en veiledende voksen i grønne løyper.
Barn under 12 år må ha følge av en veiledende voksen i blå, rød og svart løype.
Vi anbefaler min 1 voksen per 4 barn. Vi kan dessverre ikke gi barn uten følge av ansvarlig voksen tilgang til de «høye løypene» i parken.

Hva er egenerklæringsskjema?


Alle som skal klatre i parken må fylle ut egenerklæringsskjema hvor de forplikter seg til å følge klatreparkens sikkerhetsregler. For personer under 18 år må en ansvarlig voksen sende inn skjema. Er dere en gruppe? Da kan en stå som innsender og legge til flere deltakere. Vi kan dessverre ikke gi gjester uten egenerklæring tilgang til klatreparken.

Hva slags opplæring får jeg?


Alle som skal klatre i klatreparken må gjennomføre et obligatorisk opplæring med instruktør. Opplæringen må gjennomføres minst en gang per sesong.

Se gjerne vår opplæringsvideo før du kommer til oss her.

Kan jeg oppleve at det er fullt i parken?


Klatreparken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Vi har et maks antall seler som vi deler ut, når dette antallet er nådd, kommer det ikke inn flere før noen leverer tilbake selen, slik at det ikke skal bli for fullt i parken.

Hvor parkerer jeg?


Vi har gratis parkering med god kapasitet rett ved parkområdet. Følg skilting.

Hvordan kan jeg betale hos dere?


Vi aksepterer de fleste betalingskort samt kontanter. Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

Er det noen form for servering?


I parkens åpningstid er det åpen kafé med enkle kioskvarer. Varme og kalde småretter samt is, snacks og mineralvann.

Hvis jeg ikke skal klatre, må jeg betale?


Nei, det er gratis. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i klatreparken, trenger ikke å kjøpe dagskort eller reservere plass. Vi har et flott turområde og etablert stinettverk hvor en kan oppleve klatreparken fra bakkenivå.

Er det lov å ha med medbrakt mat?


Ja. Det er grillplass og benker hvor man kan nyte medbrakt mat. På grunn av brannfare tillates ikke medbrakt kull, engangsgriller osv.

Kan jeg ta med hunden min?


Hunder er tillatt i parken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd.

Funksjonsnedsettelser og spesielle behov?


Parken har anledning til å ta imot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd. For spørsmål og kontakt bergen@hoytlavt.no

Jeg er ledsager, kan jeg bruke ledsagerbevis?


Ja, det kan du. Kontakt oss på epost, bergen@hoytlavt.no, og vi gir deg instruks til reservering av billett. Husk at du må vise frem beviset når du kommer til klatreparken.

Hva om været blir dårlig?


Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med dere?


Du kan kontakte oss på bergen@hoytlavt.no