Kontaktinfo

Her finner du kontaktinformasjonen til Høyt & Lavt Bergen

Kontaktinfo


Osvegen 141, 5227 Nesttun,
Bergen

Gruppebestilling

Vil du ha et pristilbud på gruppebestilling? Det kan du få her! Grupper kan endre og avbestille sin bestilling frem til 7 dager før selve klatredagen.

Nøkkelpersoner


Stian

Driftsleder bergen@hoytlavt.no

Om oss


Høyt & Lavt Bergen tilbyr utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø. Uansett om du kommer alene, med familie, venner eller kollegaer, har vi noe spennende på lager for deg. Vi skreddersyr også tilbud for grupper og bedrifter.

Klatreløypene våre snor seg gjennom det terrenget og byr på en enestående sjanse til å oppleve verden fra tretoppene. Tilbring en uforglemmelig dag i klatreparken i Bergen, fylt med aktiviteter som gir deg minner for livet.

Miljøfyrtårn

Vi er også stolt miljøfyrtårn, og jobber jevnt og trutt for en enda grønnere profil. Vi skriver klima- og miljørapporter hvert år, og hvis du har lyst til å lese disse, kan vi gi deg tilgang til disse. Bare ta kontakt med oss på: bergen@hoytlavt.no.

Historien om Høyt & Lavt klatreparker

Er du nysgjerrig på historien bak Høyt & Lavt? Dykk inn i historien om klatreren & gründerenHans Christian Wilsons. Finn ut hvordan han kom på ideen og hva som drev ham til å utvikle Høyt & Lavt klatreparker til den suksessen det er i dag.