Forrige Neste

Klatrekafeen & utleie

Nyt et måltid i vår hyggelige Klatrekafe, eller ta maten med ut på terrassen og nyt den i friluft.

Klatrekafe


En aktiv dag i parken får fart på matlysten. Nyt et måltid i vår hyggelige Klatrekafe, eller ta maten med ut på terrassen og nyt den i friluft. Klatrekafeen er åpen i parkens vanlige åpningstid og du vil finne et enkelt utvalg av kalde og varme retter. Vi har stor uteplass hvor det er tillatt å ta med egen mat og drikke. Klatrekafeen ligger idyllisk til i klatreparken, tett på skogen.

Vi tilbyr glutenfrie og vegetariske alternativer.

Bespisning sammen med klatreaktivitet for grupper og bedrifter


Etter å ha klatret rundt i trærne er Klatrekafeen en plass for å trekke seg tilbake til bespisning og møter i inspirerende og koselige omgivelser. Meny for slike er arrangement er tilgjengelig på bestilling, alt fra enkle retter til en bedre middag, i og utenom vanlig åpningstid. Kontakt oss for bestilling av mat på bergen@hoytlavt.no.

Meny for grupper og bedrifter finner du her.

Stor gratis parkeringsplass for alle besøkende.

Utleie av lokalet til selskaper og andre arrangement


Klatrekafeen ligger i naturskjønne omgivelser på Nesttun og har et hyggelig lokale til utleie ved konfirmasjon, bryllup, bursdager og firmafester.

Vi setter prikken over i’en på arrangementet – om det er med litt snacks til lunsj, eller med flere lekre retter og passende drikke. Stemningen er alltid på topp, og samtalen går lett når pulsen har senket seg, og man samles rundt bordet. Er det varmt og fint, rigger vi gjerne til ute og lager en grillbuffet for dere.