Grupper

Vi tar imot grupper hele året i klatreparken. Alle kan bestille billetter til klatreparken på våre nettsider.

Billetter


Priser


Åpningstider


Grupper kan besøke oss gjennom hele året og i ordinære åpningstider. Ønsker dere å besøke oss på en dato som ikke er tilgjengelig i bookingløsningen eller det er under 7 dager til dere vil besøke oss, så kan du:

  1. Fylle ut kontaktskjemaet vårt
  2. Sende oss en e-post

Grupper i klatreparken


Vi tar imot store og små grupper i klatreparken vår.

Gruppestørrelse

I klatreparken kan du enkelt ha med deg grupper.

  • Grupper over 20 personer får grupperabatt
  • Grupper opp til 19 personer kan også besøke oss i åpningstid for grupper, men betaler ordinær pris
  • Grupper under 10 personer ta kontakt for pris og tilgjengelighet

Matservering


Det gode måltidet er viktig for både det sosiale og for at alle skal ha godt påfyll av energi i løpet av dagen. Vi har hyggelige lokaler for matservering, men er det godt vær og god temperatur er det veldig hyggelig å nyte maten ute i frisk luft.

Har det noe å si hvilken type gruppe vi er?


Nei – klatreparken vår er for alle. Vi har klatreløyper med zipliner i ulike høyder, noen høyt og noen lavt, og tilpasset ulike vanskelighetsgrader. Dere kan velge hvilke klatreløyper dere vil gå i når dere er hos oss, men instruktørene våre vil gjerne dele ut tips og råd når dere er hos oss. Instruktørene våre er gode til å finne klatreløyper dere vil trives i.

I listen under kan dere se ulike type grupper vi har hatt besøk av. Alle grupper har samme tilbud – som er billett til klatreparken. Dere kan kombinere bestillingen til klatreparken med mat.

 

Ta med jobben ut på nye eventyr i klatreparken. Hos oss finner du aktiviteter for både de som vil være på bakken, de som vil høyt opp eller de som ønsker å jobbe med hvordan vi best kommuniserer. Se våre bedriftsaktiviteter.

For å se ledig kapasitet og pris kan du enkelt gjøre det selv her.

Finner du ikke ledige billetter eller er det mindre enn 7 dager til du ønsker å besøke oss kan du: