Forrige Neste

Engholmen


Engholmen, er en liten holme, som ligger ved Valsøya. Du kan sitte på med båt eller ro dit med Halsabrura (en kirkebåt med sju par årer) sammen med venner eller kollegaer.

Ta med deg vennene eller kollegaene dine, opplev mektig natur og gammel kultur som en del av en vellykket samling som sent vil glemmes. Opplegget passer for 10-20 personer, og vi tilpasser selvsagt opplegget til dine ønsker. Vi lover fart, spenning og gode opplevelser som bringer folk nærmere hverandre. Ideelt for kurs, konferanse, kick-off, styremøter, ledersamlinger, lagbygging, eller familie- og vennesamlinger.

Samling på Engholmen kan også kombineres med rib-tur til f.eks. Edøya med omvisning på Guri-senteret og/eller til Nekton Havbruk. Rib-båten tar opptil 12 personer.

Øl- og vinsmaking


For bestilling av arrangementer, send mail til: epost@valsoya.no

Halsa Motorsportsenter


Meet the locals


Bli med på vår unike og morsomme tur, kalt `Meet the Locals ‘, hvor du vil lære mer om lokal kultur og historie.

Fjordaktiviteter


– Kajakk
– Seiling med Optimist-Jolle

Sandnes Bringebærplantasje


– Selvplukk bringebær

Otnesbrygga


Gammelt handelssted som har en liten kafe åpent på helg i sommersesongen.

StikkUT!


Stikk UT! er Norges mest populære turtrim, skriver de på sine hjemmesider. I 2023 kan du velge mellom 436 turer i 24 kommuner i Møre og Romsdal, samt noen til i Heim kommune i Trøndelag. Stikk UT!-sesongen varer fra 1. mai til 31. oktober, og her på stikkut.no kan du bli bruker og registrere turene dine elektronisk.

Fjordruta DNT


Kristiansund og Nordmøre Turistforening har flere hytter i umiddelbar nærhet til Valsøya. Ved å sjekke vedlagte link kan dere se en flott reiseskildring fra Fjordruta.