I forbindelse med Halloween 31. oktober åpner vi parken igjen. Vi har smitteverntiltak på plass. Vi ønsker dere velkommen til oss!

Kontaktinfo

Vi legger til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi har tilrettelagte tilbud for enkeltpersoner, familier, grupper og bedrifter. Klatreparken består av løyper med elementer i trær/stolper og har varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene er bygget inn i det naturlige terrenget og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. En dag i klatreparken på Valsøya byr på aktiviteter og utfordringer som gir opplevelser du aldri glemmer.
Valsøya ligger langs E39 i Heim kommune helt syd i Trøndelag. Vi er lett å se fra veien enten du kommer den ene eller andre veien.

Kontaktinfo


Valsøyvegen 39, 6687 Valsøyfjord

+47 915 55 165

Bedrifter & Grupper

Ønsker du å bestille arrangement, kontakt oss på e-post: epost@valsoya.no eller kontakt oss på telefon: 91555165 . Ved færre enn 15 pers. i åpningstiden, tar vi ikke imot forhåndsreservasjon.

Skoler

Ønsker du å bestille arrangement, kontakt oss på e-post: valsoya@hoytlavt.no eller kontakt oss på telefon: 91555165. Ved færre enn 15 pers. i åpningstiden, tar vi ikke imot forhåndsreservasjon.

Nøkkelpersoner


Magny Strand

Styreleder epost@valsoya.no 915 55 165

Om oss


Høyt & Lavt Valsøya åpnet i mai 2018, Nordmøres første klatrepark. Klatreparken består av ulike typer løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad, zipliner og Quick-Jump. Løypene består bl.a. av vaiere og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. I Høyt & Lavt klatreparker legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi har tilrettelagte tilbud for enkeltpersoner, familier og grupper.