Kontaktinfo

Vi legger til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi har tilrettelagte tilbud for enkeltpersoner, familier, grupper og bedrifter. Klatreparken består av løyper med elementer i trær/stolper og har varierende lengde og vanskelighetsgrad. Videre har tre lengre zip-linere som går både over campingplassen og fjorden, i tillegg til en 21,5 meter høy Quick-Flight. Løypene er bygget inn i det naturlige terrenget og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. En dag i klatreparken på Valsøya byr på aktiviteter og utfordringer som gir opplevelser du aldri glemmer.
Valsøya ligger langs E39 i Heim kommune helt syd i Trøndelag. Vi er lett å se fra veien enten du kommer den ene eller andre veien.

Kontaktinfo


Valsøyvegen 39,
6687 Valsøyfjord

+47 915 55 165

Bedrifter & Grupper

Ønsker du å bestille arrangement, kontakt oss på e-post: epost@valsoya.no eller kontakt oss på telefon: 91555165 . Ved færre enn 15 pers. i åpningstiden, tar vi ikke imot forhåndsreservasjon.

Skoler

Ønsker du å bestille arrangement, kontakt oss på e-post: valsoya@hoytlavt.no eller kontakt oss på telefon: 91555165. Ved færre enn 15 pers. i åpningstiden, tar vi ikke imot forhåndsreservasjon.

Nøkkelpersoner


Magny Strand

Styreleder epost@valsoya.no 915 55 165

Om oss


Høyt & Lavt Valsøya åpnet i mai 2018, Nordmøres første klatrepark. Klatreparken består av ulike typer løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad, ziplinere og Quick-Flight. Løypene består bl.a. av vaiere og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra tretoppene. I Høyt & Lavt klatreparker legger vi til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi har tilrettelagte tilbud for enkeltpersoner, familier og grupper.