Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

Åpningstidene i klatreparken varierer med sesongen. Oppdaterte åpningstider finner du her.

Barn under 6 år må ha med en voksen i grønne løyper. Barn under 12 år må ha med en voksen i blå og røde løyper. Vi anbefaler min 1 voksen per 4 barn. Vi kan dessverre ikke gi barn uten følge av ansvarlig voksen tilgang til de «høye løypene» i klatreparken.

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetiden.

Klatreparken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Vi har et maks antall seler som vi deler ut, når dette antallet er nådd, kommer det ikke inn flere før noen leverer tilbake selen, slik at det ikke skal bli for fullt i parken.

Vi har egen gratis parkeringsplass for Høyt & Lavt Valsøya. Den ligger i umiddelbar nærhet til klatreparken. Følg skilting til parkering når du kommer til Valsøya. Parkeringsplassen ligger ca 300 meter fra E39 og en en stor gruslagt plass.

Drop-in er når man kommer til parken uten forhåndbestilling. I motsetning til de som har forhåndsbestilt billett, er man ikke garantert plass. På dager med regulær åpningstid legges ikke forhåndssolgte billetter ut til salg i vår butikk.

Vi aksepterer de fleste betalingskort. Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

Vi har en kiosk, hvor vi selger ulike kaffesorter, brus, is, vafler m.m. Middag selges ikke i kiosken vår, men kan kjøpes i restauranten ved Valsøya Fjordcamping som også er på stedet.

Nei. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i parken, trenger ikke å kjøpe dagskort eller reservere plass. Vi har et flott turområde og etablert stinettverk hvor en kan oppleve parken fra bakkenivå.

Ja, det er lov. (Grunnet brannfare tillates ikke medbrakt kull, engangsgriller osv).

Hunder er tillatt i parken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd.

Klatreparken har anledning til å ta i mot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd. For spørsmål og kontakt på epost@valsoya.no eller på telefonnummer 91555165.

Klatreparken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av klatreparken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

All relevant informasjon om klatreparken, lokalisering osv finner du på nettsidene våre. Skulle du allikevel ha behov for å kontakte oss – send en e-post til epost@valsoya.no og vi svarer deg innen 2 dager. Vi kan også nåes på telefonnummer 91555165