Vi har åpent, men med noen restriksjoner. Vi har smitteverntiltak på plass, og det blir salg av et begrenset antall billetter i tiden framover. Vi ønsker dere velkommen til oss!

Forrige Neste

Skoler i klatreparken

Ta med skoleklassen på en spennende og aktiv dag i klatreparken Høyt & Lavt Valsøya. Her får hele klassen svingt seg rundt i trærne.

Pris


Minimum 10 personer. 3 timer i parken. Kr 250,- per person.

Skoleklatring har vi på mandager og tirsdager.

Vi kan holde åpent utenfor ordinær åpningstid. Minstepris kr 5000,- (inntil 15 personer). Fra og med person 16 og oppover er prisen kr 320,- per person.

Kontakt oss på Epost for bestilling

Tilgjengelig


Skoler og barnehager kan komme i ordinær åpningstid. Om annen åpningstid er ønskelig er det bare å ta kontakt med oss.

Om en skoledag hos oss


Ta med skoleklassen på en spennende og aktiv dag i klatreparken Høyt & Lavt Valsøya. Her får hele klassen svingt seg rundt i trærne. Løypene våre er i ulike vanskelighetsgrader, så her er det noe for enhver smak. En aktivitetsdag i klatreparken styrker samholdet i klassen med utfordringer, mestring, glede og felles opplevelser. Passer fint for en sesongavslutning, treningsdag eller bare en hyggelig aktivitetsdag i klatreparken.

Alle som besøker klatreparken må gjennom en sikkerhetsopplæring før de kan gå ut i aktivitetsløypene. Ved løypene er det instruktører som er behjelpelig med å svare på spørsmål, veileder og hjelper til dersom det er nødvendig. Her kan alle utfordre seg på sitt nivå, både høyt og lavt. De som ikke ønsker å klatre kan gå på bakken og nyte våre fine skogsområder.

Barn under 12 år, som er over 140 cm, må ha en voksen til å følge seg gjennom blå og røde løyper. En voksen kan gå sammen med fire barn. Av erfaring pleier det å bli nok foreldre som ønsker å bistå slik at dere får dette til (det samme gjelder evt. skyss).

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål!

PRAKTISK INFO FOR GRUPPER – Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss.

Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:

Orange: over 80 cm.

Grønn/mørkgrønn: over 110 cm.

Rød/blå: over 140 cm.

Barn under 6 år må følges i løypene av ansvarlig voksen i grønne løyper.

Barn under 12 år må følges i løypene av voksen i blå og røde løyper.

Hver voksen kan ha med 4 barn samtidig i løypene.

Maksimum vektgrense: 120 kg.