Forrige Neste

Utdrikningslag

Pris


450,- per person.

Vi anbefaler at dere kjøper billetter i forkant, enten via knappen her, eller om dere ønsker flere aktiviteter eller mat og drikke, sender oss en epost på epost@valsoya.no

Tilgjengelig


Å ta utdrikningslaget hos oss er mulig innenfor ordinære åpningstider. Vi kan åpne klatreparken utenfor disse åpningstidene mot et tillegg i prisen. Ta kontakt på epost om du har spørsmål om dette på epost@valsoya.no

Utdrikningslaget i tretoppene i klatreparken på Valsøya


Et utdrikkingslag hos Høyt & Lavt Valsøya gir dere en felles minnerik opplevelse. I klatreparken har vi ulike løyper og utfordringer, alle finner noe som passer. Vi har zip-lines inne mellom trærne, tre lange zip-linere over hele campingplassen og over fjorden, samt en Quick-Flight med 1,5 meters fritt fall. Alt dette kan dere oppleve helt trygt i vår klatrepark.

Vi anbefaler at dere setter av minst 2-3 timer for å få litt ut av besøket. Utstyr og opplæring blir gitt før dere er klare for løypene i parken.

En ekstra utfordring til de 8 klatreløypene og 2-3 lange zip-linene kan være et steg ut i løse luften fra vår 21,5 meter høye Quick-Flight – og vipps er du på bakken igjen.

Etter at dere har gjennomført en eller flere løyper kan gjengen samle seg for litt mat og drikke. I restauranten i Saltrøfjøset nede på Valsøytunet har vi et variert utvalg med god mat og drikke. Her er det også mulighet for å bestille mat på forhånd.

Det er forbudt å nyte alkohol i forbindelse med aktiviteter hos oss.